Toma, despre fostul judecător: „C-tin Florescu, un personaj jalnic”

Primarul Toma i-a răspuns, tot pe facebook, consilierului PSD C-tin Florescu.

Fostul judecător a apreciat, de dimineață, că Dăncilă a pierdut în mun. Buzău din pricina lui Toma și că primarul s-ar comporta umilitor cu funcționari de prin primărie ori cu membri ai PSD. Toma mai e acuzat și că ar manifesta lipsă de respect față de lege – proiectele de hotărâri ale CLM.

După câteva ore a venit replica primarului, textul său având titlul:

Constantin Florescu – un personaj jalnic!”

„Iată tocmai acum când PSD-ul a pierdut alegerile prezidenţiale, domnul Constantin Florescu – consilier local PSD, încearcă să se cocoaţe pe necazul partidului doar, doar va fi observat de noua putere!
Mă intrigă mult că vorbeşte de nelegalitatea hotărârilor de CLM, emise în ultimii 3 ani, în condiţiile în care este Preşedintele Comisiei Juridice şi le-a avizat pozitiv pe toate!
Îl rog public pe acest domn să se autodenunţe dacă a fost şi numai o singură hotărâre ilegală!
În ceea ce priveşte afirmaţiile denigratoare privind umilirea şi dispreţul pe care le-aş avea la adresa salariaţilor din Primăria Buzău, din firmele subordonate primăriei sau membrilor şi simpatizanţilor PSD, îi solicit să vină măcar cu un singur exemplu!
Eu chiar respect oamenii şi empatizez cu problemele lor!
La centru, PSD a făcut greşeli mari! Sunt convins că dacă la Buzău nu am fi avut atâtea realizări, scorul pe municipiu ar fi fost mult mai mic. Înainte să arate spre mine, Constantin Florescu ar trebui să arate spre el!
În ultimii 2 ani a lipsit de 8 ori de la şedinţele de CLM iar în campaniile electorale, inclusiv în ultimele două nu a fost prezent în nici un fel!
Domnul Florescu văd că îşi ia paşaport pentru un alt partid.
Dacă asta îşi doreşte, îi vom acorda viza cât mai curând.
Un personaj jalnic!”.

Opinie

Despre personajul C-tin Florescu și postarea fostului judecător a scris câteva rânduri și redactorul buzoienii.ro: CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma, despre fostul judecător: „C-tin Florescu, un personaj jalnic”

  • Primarul are perfectă dreptate în ce privește caracterul infect al lui Florescu. Acum că tot se vorbește despre pensii speciale să spună public Florescu ce pensie are că doar o ia din bani publici nu din fonduri private. Când vor auzi oamenii că ia peste 180 de milioane de lei vechi pe lună se vor lămuri de ce i s-a urcat la cap și obstrucționează activitatea consiliului local și a primăriei în cei mai buni ani pentru administrația buzoiană de după 1990.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.