TOMA DESPRE GROPILE DIN ASFALT: „ESTE EFECTUL TOCĂRII BANILOR DE CĂTRE VECHEA ADMINISTRAȚIE”

Ca la fiecare sfârșit de iarnă, străzile orașului Buzău sunt pline de gropi mai mari sau mai mici. Din cauza înghețului și a sării puse pentru topirea gheții și a zăpezii peticele puse de-a lungul anilor au sărit, iar craterele formate dau de furcă șoferilor.

Ca de obicei, sudălmile conducătorilor auto se îndreaptă înspre primar. Iată două astfel de mesaje postate azi pe domnuleprimar.ro.  

„Dle primar, puneti-i la munca pe cei de la Urbis, pt ca altii mai buni nu aveti. Sa acopere gaurile din asfalt ,ca orasul e varza! Pe Aleea Sporturilor si Dorobanti sunt gropi de-ti rupi masina!”

„Strazile orasului arata mai rau ca niciodata, parca au rasarit acele gropi in ciuda dumneavoastra. Niciodata nu am mai vazut atat de multe si atat de adanci. Bine ca se asfalteaza strada viilor si toate acele fundaturi intens circulate. Nu zic ca ei nu merita conditii dar trebuie facut totul prioritar! O strada ca aleea sporturilor sau horticolei inseamna o vizita in service daca este circulata zilnic timp de o luna de zile…”

Primarul Toma a răspuns solicitărilor și a dat vina pe fosta administrație pentru asfaltările de slabă calitate. Mai mult, Toma susține că peticirea nu este o soluție și că trebuie făcută o asfaltare adevărată.

C-tin Toma: „S-a trecut deja la aceasta activitate. Sper totusi sa reusim sa facem rost de bani pentru asfaltare adevarata ! Dvs. judecati totul in lumina faptelor dinainte de venirea mea in primarie ! Ceea ce se vede acum pe strada buzoiana si nu numai este efectul „tocarii” banilor in defavoarea marii majoritati a buzoienilor. De ce nu s-au facut asfaltari pana acum si Buzaul arata ca dupa bombardament ? Pentru ca banii buzoienilor au fost consumati inutil si ineficient ! Voi schimba lucrurile!”

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „TOMA DESPRE GROPILE DIN ASFALT: „ESTE EFECTUL TOCĂRII BANILOR DE CĂTRE VECHEA ADMINISTRAȚIE”

  • Adica prietenii tai, care nu mai sunt acum prietenii tai, tot PSD-isti , ZIARISTULE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.