Toma despre USR Buzău: ”Probabil că au fugit din oraș”

Clădire str. Păcii, nr. 19

Organizația USR Buzău a cerut la rându-i, precum celelalte partide, un sediu în municipiu cu chirie subvenționată.

Useriștii buzoieni au depus cerere scrisă la primărie în februarie, dar până acum nu au primit nici sediu, nici răspuns.

În urmă cu o lună, Emil Șerban, șeful fondului locativ din Primăria Buzău a promis în ședința de Consiliu Local că va rezolva situația.

„O să le dăm celor de la USR un spațiu pe strada Păcii la nr. 19, unde a fost sediul PNȚ-CD”.

În ședința de zilele trecute ale CLM Buzău, surpriză. Sediul de pe strada Păcii a fost atribuit, dar nu USR, ci către Asociația Uniunea Județeană Frăția Pensionarilor din Buzău.

Prezent la ședință consilierul PSRO Silviu Roșioru s-a sesizat și a întrebat cum rămâne cu USR, care a totuși a treia forță politică din România conform ultimelor alegeri parlamentare.

„Păi… nu i-am mai găsit. Am fost de două ori la sediul lor pe care-l știam pe strada Col. Buzoianu, dar n-am găsit pe nimeni. Nici la telefon nu i-am găsit. N-am avut ce face, am dat sediul altora”, a motivat Emil Șerban. 

„Probabil că au fugit din oraș”, a tras concluzia glumeață primarul C-tin Toma, care l-a întrebat pe Roșioru dacă are cumva de gând să treacă la USR în condițiile în care șe ține atât de mult partea. 

Replica USR

Urmare a articolului apărut în publicaţia buzoienii.ro în data de 01.072017, în legatură cu  interpretările domnului Toma Constantin şi afirmaţiile domnului Şerban Emil, vă rugăm să ne acordaţi dreptul la replică prin publicarea următorului text:

Domnului Toma Constantin, primarul Municipiului Buzău,

Domnului Şerban Emil, şeful Serviciului Fond Locativ din cadrul Primăriei Buzău,

Uniunea Salvaţi România, filiala Buzău

Conform Legii 334 din 17 iulie 2006, republicată 2015, în data de 14 februarie 2017 Uniunea Salvaţi România, filiala Buzău,  a depus la Primăria Buzău o cerere de spațiu pentru  desfășurarea  activităţii. Așteptăm un răspuns oficial din partea primăriei, în scris, aşa cum am solicitat la data depunerii cererii, dar şi în şedinţa ordinară a CLM Buzău din data de 26 mai 2017.

Mulţumim!

Echipa de comunicare USR Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma despre USR Buzău: ”Probabil că au fugit din oraș”

  • „Glumitele” astea ale „primarului Toma,un parvenit si un cameleon politic de joasa speta,arata ca individul nu cunoaste rezultatele obtinute de USR la precedentele alegeri locale,cand partidul abia fusese infiintat.Probabil ca se vrea un „mucalit” cu aceste „glumite”,dar de fapt el ne-a dovedit ca e doar un MOCAIT in ceea ce priveste masurile administrative pentru binele urbei noastre si al locuitorilor ei.In nici un caz nu o sa castigi capital politic si sustinatori cu astfel de „glumite” nesarate,fiindca oamenii si-au cam dat seama cine esti si ce „poti”.Mai ales dupa „razboiul” cu Tescaru,aliatul tau in smecherii de tip PSD-ist.Si ai grija,domnule Toma,ca prin masurile alea de „reducere a pretului apei de ploaie”,ne-ai dovedit ca esti in aceeasi clica cu Tescaru,doi sarlatani PSD-isti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.