Toma: „Domnule Barbu, veniți încoace să fac o poză cu dvs”. Iată care e relația dintre primarul PSD și consilierul PNL

Ion Barbu e de departe cel mai bun dintre consilierii locali ai municipiului Buzău, prin obstinența cu care a apărat interesele buzoienilor în ultimii ani și prin părerile pertinente exprimate în CLM și la emisiunile tv la care a participat.

Spre deosebire de alți consilieri, fie fricoși, fie duplicitari, Ion Barbu a avut curajul de a-și exprima părerile și în perioada în care nimeni nu îndrăznea să crâcnească împotriva regimului Boșcodeală. Chiar dacă le făcea opoziție, Barbu era apreciat în particular de pesediști, iar Boșcodeală, nu o dată, l-a invitat în biroul său pentru a-i propune să intre în PSD. 

În ultimul an, relația lui Ion Barbu și a colegilor săi de la PNL cu primarul Toma a fost una sinuoasă. Apreciați la început, Barbu & comp au fost criticați apoi de Toma care a avut impresia că „peneliștii fac jocurile lui Adrian Mocanu de la PMP”. În ultima vreme, Toma și-a dat seama că părerea sa a fost una greșită, iar relația cu peneliștii a devenit una bună, uneori mai bună decât cu unii dintre consilierii PSD.


Astfel că ieri, la deschiderea Drăgăicii, Toma s-a bucurat când l-a zărit în mulțime pe Ion Barbu, venit în calitate de consilier să vadă noutățile din bâlciul Buzăului. „Haideți încoace, vreau să fac o poză cu dvs.”, a strigat Toma, în timp ce Barbu se codea. „N-aș prea vrea, cine știe cum o vor interpreta unii”, a spus Barbu, în timp ce Toma îl lua de după mijloc. 

Dilema peneliștilor

Mai apoi, Barbu și un alt coleg de la PNL, a explicat dilema în care se află:

„Noi suntem în opoziție și am vrea să facem opoziție. Însă, Toma acționază adesea în sensul celor susținute de noi în campania electorală, împotriva risipei cheltuirii banului public, a Companiei de Apă, etc. Nu putem să facem opoziție, doar de dragul opoziției. Dacă am vota împotriva lui Toma, ne-am poziționa împotriva modului în care gândim noi înșine. Așteptăm și noi curioși să vedem ce se va mai întâmpla în PSD”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Toma: „Domnule Barbu, veniți încoace să fac o poză cu dvs”. Iată care e relația dintre primarul PSD și consilierul PNL

 • O poza care face diferența.
  Primar care cica e de la PSD. Dar nu are nimic in comun cu PSD!
  Caricaturi locale!
  Sau interese locale!

 • Cat e Dragnea de voinic in PSD. la Buzău este un pitic mic…
  Oare,nu are nimic de zis,contra unui primar din PSD.susținut de PNL.?
  Ca totul e un circ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.