Toma, două cereri pt. Buzău + o rugăminte la buzoieni

Primarul Buzăului s-a întâlnit azi la București cu primul ministru Florin Câțu.

Prilej pentru a-l ruga să ajute mun. Buzău în două chestiuni.

„Pentru problemele specifice Buzăului i-am cerut ajutorul pentru rezolvarea situației apărute la pasajul CFR de la gară și pe cea referitoare la atragerea de fonduri europene. Am primit promisiuni de rezolvare”, a anunțat Toma.

Lucrările la pasajul de la gară au fost sistate printr-o decizie a Min. Transporturilor
Proiectul de 70 mil. lei de modernizare a Bd. Unirii, a str. Transilvanei și a Aleii Industriilor a fost blocat a treia oară printr-o contestație a firmei de pe locul 2

Toma a lansat azi și o rugăminte către buzoieni:

„Anul 2021 probabil va fi unul din cei mai grei ani din punct de vedere financiar și pentru Buzău, dar, vă rog, să aveți toată încrederea că ne vom bate pentru a găsi cele mai bune soluții atât pentru funcționarea orașului, dar și pentru investiții! Vă mulțumesc!”

La întâlnirea de azi cu prim-ministrul – Florin Câțu și cu ministrul Dezvoltării Attila Zoltan Cseke, Toma a participat în calitate de președinte executiv al Asociației Municipiilor din. România.

Toma, alături de Emil Boc – președintele AMR

Două cereri către Guvern

C-tin Toma: „Deoarece 2021 este un an foarte dificil din punct de vedere economic, am solicitat Guvernului să ne restituie banii cheltuiți anul trecut pentru combaterea pandemiei, iar bugetul național pe 2021 să conțină preluarea mai multor cheltuieli care până acum erau susținute de municipalități. Am primit asigurarea că se va ține cont de problemele ridicate de primarii celor mai mari orașe din România”.

loading...

4 comentarii la „Toma, două cereri pt. Buzău + o rugăminte la buzoieni

  • Probabil îi arată lui Boc afișele de pe Calea Eroilor că altceva in Buzău nu prea a făcut. Când ai aplicat metoda KAYSEN? Când ai aruncat cu banii pe drăgaici și circoteci sau acum când suntem cu buzunarele goale. Daca investeai cu cap astăzi nu aveam probleme.

  • Sa dus la cerșit.

  • @And, este corect s-a dus, nu sa dus.

    De la Cluj Napoca la Buzău este distanță mare. În toate privințele…

  • Ce antiderapant se foloseste pe străzile din municipiul Buzau ? Toate străzile arata ca un derdelus, autoturismele patineaza la plecarea de pe loc sau derapeaza la un viraj mai strans. La fel a fost si iarna trecută, Poliția nu are nimic de spus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.