Toma, după ce maxi taxi a intrat pe traseu: „Nu cedăm. Vom lua măsuri”

În ciuda notificărilor de reziliere a contractelor trimise de Primăria Buzău și Asociația de Dezvoltare, patronii firmelor de maxi taxi din Buzău și-au trimis în această dimineață microbuzele pe traseu.

Într-o scurtă declarație dată în această dimineață pentru buzoienii.ro, edilul șef a găsit vizavi de maxi taxi înțelegere pentru azi, dar e de neînduplecat pentru ziua de marți încolo:

„Notificările au fost trimise prin poștă, de joi, cu confirmare de primire. E posibil ca unii dintre proprietarii de maxi taxi să susțină că nu le-au primit. Acum o să verificăm la poștă recipisele. În cazul în care nu se dorește a fi primite, o să le lipim înștiințările pe ușa firmelor. Nu cedăm, vom merge până la capăt. Maxi taxi circulă ilegal, împotriva normelor europene care zic clar: un singur operator pe traseu. Sunt mai multe lucruri care li se impută, s-au inserat pentru fiecare transportator în parte în notificarea de reziliere. Dacă nu acceptă de bunăvoie să retragă microbuzele de pe traseu, vom cere ajutorul poliției și altor instituții”, a precizat C-tin Toma.

Există posibilitatea ca firmele de maxi taxi să conteste în justiție rezilierea unilaterală a contractelor.

Numai că, spre deosebire de cazul polițiștilor locali, de această dată spun sursele noastre că decizia Primăriei Buzău și a ADI e executorie și nu mai poate fi suspendată.

Ca maxi taxi să revină pe traseu trebuie o sentință judecătorească, iar cum în România procesele durează cu unii…

Rămâne de văzut cum vor decurge ostilitățile în zilele următoare. Reporterul buzoienii.ro vă va ține la curent.

Citește și articolul: Ce trebuie să știe buzoienii despre scoaterea maxi taxi. Analiza completă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma, după ce maxi taxi a intrat pe traseu: „Nu cedăm. Vom lua măsuri”

 • Trebuie să se asigure transportul și sâmbăta și duminica la sch2-3 sunt societăți care lucrează.

 • Pentru ce sa asigure? Pentru 3 calatori din care cel putin 1 nu plateste ca e si pensionar
  Adica sa irosesti plinuri de motorina pentru autobuze ca sa iei 3 calatori?
  Mai bine nu.
  Mai bine cereti bani mai multi de la patron, asta daca nu cumva va ofera deja suplimentul pentru zilele libere lucrate. Eventual cereti transport de la patron, ca fara sa cereti patronul nu va ofera nimic, va trateaza ca pe sclavi.

 • Si pe noi cine ne duce acasa dl primar? Autobuzele vin destul de greu iar la ora 22:00 de la Carefour nu prea am văzut sa si faca vreunul apariția…deci este bătaie de joc!

 • Domn primar, nu ajungem la lucru la timp…nu aveti inca autobuze destule sa faceti fata! Trans Bus isi bate joc de noi!….Un sofer de pe autobuzul 5 nici nu a oprit in statie miercurea trecuta ! Era la 06:41 de la filatura si oamenii se aflau de la 06:35 in statie la Bastan…efectiv nu ne-a luat in seama! L-au huiduit toti!

 • Nea Tomita, nu stiti voi cum sa mai bagati bani in buzunar? Sa nu aveti parte de familiile voastre, sa ajungeti toti la 2m sub pamant ca sunteti niste sclavi.

 • Nu mi se pare corect din partea primarului să procedeze aşa….asta înseamnă abuz de putere . Unde e consiliul concurenței?….primarul a eliminat concurența din transportul local….nu e spre binele locuitorilor….cine doreşte să folosească maxi taxi il folosea ,cine nu,…nu…..omul trebuie să aibă posibilitatea de a alege…..trebuie să existe concurență…..ceea ce se întâmplă acum la Buzau s-ar putea să fie şi de competenta DNA- ului.. ..şi d-l primar fiind “ROŞU”…politic…..s-ar putea să aibă de dat socoteală….vedeți ce prostie a făcut cu parcarile din oraş, cu reşedința….(Dacă te duci în weekend la o rudă la bloc si ocupiocupă un loc de parcare care e liber pt o oră…două, te trezeşi că vin superpolițiştii comunitari…şi-ți dă amendă…..în concluzie ce facem domnu primar?….nu ne mai ducem pe la rude?….eşti dus nene….visezi prea mult noaptea….ca orice psd-ist…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.