Toma e de acord: „Propunerea dvs. mi se pare bună!”

Rugăminte a șoferilor din cartierul Mihai Viteazul adresată primarului C-tin Toma.

„Cetățenilor care locuiesc în cartierul Mihai Viteazu le este foarte greu să pătrundă pe Bd. Industriilor. Din cauza aglomerației și a vitezei. Cred că un semafor ar fi util, ca să nu zic necesar”, e mesajul postat pe site-ul primarului Toma (buzaucityreport.ro) de un cetățean din cartierul Mihai Viteazul.

Aici se propune înființarea unui semafor

Primarul C-tin Toma a răspuns pozitiv:

„Vom studia propunerea dvs., care mi se pare bună! Vă mulțumesc!”

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Toma e de acord: „Propunerea dvs. mi se pare bună!”

 • Ceva îmi spune că asta cu semafoarele a devenit o afacere profitabilă, pentru că prea se înmulțesc pe zi ce trece! Ceva gen „borduri”! În rondul de la Episcopie, de exemplu, sunt vreo cinci! Cred că suntem singura localitate din Europa cu semafor în sensul giratoriu! Curat murdar, coane Auraș!

  Răspunde
  • Pe la București ai fost postacel?Ia vezi cum e in giratoriul de la Obor înainte să deschizi gurița aia de milog politic.

   Răspunde
 • Sa faca ca pe Al Marghiloman, toate intersectiile cu semafor, bulevardul mereu blocat. Aia si-asa stateau ca milogii la impletitura, ca ii lasa lumea, acum se mai blocheaza si bulevardul complet cand nu e trafic de pe strazile secundare, ca semafoarele alea numai inteligente nu sunt, cum a zis Toma, se face coada de jumate de Km, inclusiv seara, cand din lateral nu vine nimic.

  Răspunde
 • Cum să nu, când e vorba de semafoare suntem campioni !
  Să mai pună și în alte cartiere să nu ne discrimineze

  Răspunde
  • Eu cred ca in loc de semafor ar fi mai indicat un sens giratoriu !Asa se va respecta mereu prioritatate de dreapta , si nu va mai fi probleme !

   Răspunde
 • Urmează montarea de semafoare în parcuri, o idee buna! Nu dom’ primar ?

  Răspunde
  • da… dar trebui mai multe la un loc – dedicate pentru pietoni / biciclisti / trotinetisti / carucioare … cred ca asa e cel mai bine …nu o sa mai fie nevoie ulterior sa se mai sparga sa se mai traga cate un fir pentru un nou semafor…

   Răspunde
 • În Buzău se pare că deținem aproape toate formele de rond posibile, de la pictură pe caldarăm la bidoane din plastic, de la o țeavă cu indicatoare de ocolire la semafoare precum în Piața Universității. Aștept momentul când AI va prelua inițiativa în primărie și toate aceste semafoare noi se vor și sincroniza. Cred că va fi un moment istoric gen Marea Unire.
  Vor fi scoase calmatoarele de trafic, sau sunt parte integrantă din noul sistem de întrerupere, fragmentare și aglomerare a traficului buzoian, alături de semafoarele încă nepricepute? Semaforizare pentru biciclete, ca-n Olanda, în special că vom avea o infuzie de câteva mii municipale în curând, nu e nevoie.

  Răspunde
 • Cred ca era necesar un Semafor cu buton, in locul limitatoarelor de viteza de la trecerea de pietoni din dreptul Liceului Tehnic.
  Cat despre instalarea unui semafor la Triton pe Industriilor, cred ca trebuie analizata atent solicitarea. N-ar trebui sa ne pronuntam fara o analiza atenta.
  Dar deh, urmeaza ceva alegeri si da bine la votanti.

  Răspunde
 • Probabil ca asfaltasera strazile, dar de cativa ani e ordin de la UE cu interzicerea circulatiei sau macar ingreunarea ei pana la inutilizare. Si asa macar sa puna 15-20 de semafoare pe km liniar. Si-au dat seama ca e riscant cu interzicerea, deci au inceput sa desfiinteze benzi, sa ingreuneze cu semafoare si limitatoare. Functionarii UE de azi sunt mai perversi si mai indoctrinati ca aia din vremea comunismului est-european, iar Buzaul e printre cele mai nasoale locuri din tara din punctul asta de vedere. Se vorbeste mereu de interzicerea parcarii pe carosabil, dar numai cand e vorba de a face loc la 2-3 biciclete sau autobuze pe ora, la traficul de zeci de mii de masini la intrarile in oras nu se zice niciodata despre eliberarea ambelor benzi de mers, nu pasa primariei.

  Răspunde
 • …nu ar fi bine semafoare și pentru bicicliști ?…la oha!…ca să fie circul complet!…

  Răspunde
 • Mergeti si studiati si situatia de la Superlit (ce a mai ramas si din asta) si vedeti intersectia drumulului de la Obor cu soseaua Brailei.

  Răspunde
 • Ca sa nu mai zică lumea că a fost ideea primăriei, cică e propunerea a cate cuiva !
  Bre, mă leși ?!

  Dar parerea tuturor celorlalti nu contează !!
  Uite, eu circul aproape zilnic pe-acolo și, culmea, in majoritatea absolută a cazurilor nu sunt nevoit nici măcar sa opresc roata ca sa intru pe Blv industrilor.

  Aaa, că-mi dau ceva emoții un cumul de factori cum ar fi faptul că noaptea lumina…..canci pe Blv industriilor, bolarzii lu’ pește nespălați și foarte greu vizibili, ce-a mai rămas din ei, noroc că majoritatea au căzut la datorie și trebuie sa mai traversez și banda dedicata autobuzelor pe care chiar mai si circula cate un autobuz din când în când, cu condiția să nu fie spart vreun capac de canalizare ca e practica săptămânală prin zona, și chiar și autobuzele trebuie să facă slalom uriaș printre bolarzi, asta e altceva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.