Toma: „E doar începutul. O să prezentăm și alți tineri, frumoși, inteligenți, valoroși”

Lovitură de imagine dată de primarul C-tin Toma și PSD Buzău.

Astăzi, în părculețul de lângă primărie, Toma, Lungu și Apostu au prezentat-o pe medicul stomatolog Mădălina Munteanu drept nou membru PSD. Surpriza e cu atât mai mare cu cât Mădălina vine de la USR.

„E doar începutul. O să prezentăm și alți tineri, frumoși, inteligenți, valoroși, cinstiți. Și cu o meserie în spate. Va fi pe lista PSD de consilieri municipali. O să vă prezint zilele următoare și alte surprize. Sunt mulți tineri de valoare care ar vrea să vină alături de mine, dar au încă o reticență vizavi de PSD”. 

„Cum am convins-o pe Mădălina ? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a adăugat primarul.

Mădălina Munteanu e implicată activ și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie, iar în perioada pandemiei a strâns aprecierilor buzoienilor grație inițiativei de a deschide la Spitalul Județean un cabinet stomatologic de urgență.

„Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”. 

În cabinetul de stomatologie de la spitalul județean

Vezi mai jos declarațiile făcute în conferința de presă ținută în păculețul de lângă primărie.

loading...

10 comentarii la „Toma: „E doar începutul. O să prezentăm și alți tineri, frumoși, inteligenți, valoroși”

 • Foarte bine ce ai făcut în planul filantropic și să mai faci și altele. Nu știu dacă ai făcut bine că ai dat viitorul profesional pe mana politicului. Nu puteai să progresezi și fără să amesteci „politichia” Mă rog că vrei sa dai meseria pe „politichie” asta e alta mâncare.

 • Dacă ar gândi toți ca tine, măi Mariane Ionuț, și și-ar vedea fiecare numai și numai de meseria lui, cine ai vrea tu să se implice în treburile publice, în bunul mers al lucrurilor în cetate? Societățile, țările, comunitățile trebuie conduse. Cineva trebuie să acționeze și în zona publică, putem sta cu toții „la locurile noastre” iar municipiile, județele, comunele, și țara să fie administrate de extratereștri, ori de străini binevoitori, grijulii față de viața socială a românilor? Că nu știi aceste lucruri nu e o crimă, mulți nu știu, dar de ce îți dai tocmai tu cu presupuța?

 • Am făcut demult o previziune: USR, va dispărea ca APR care câștigase alegerile locale dar a dispărut după câteva luni la parlamentare. Brigada artistică de agitație a penalilor milionari în euro gen Barna, Pâslaru, Ghinea, Clotilde, Mucușor, Năsui și cu tot neamul lui, care prosteau lumea cu „fără penali”, neo marxiștii demagogi, atei și apatrizi, se vor duce curând să tragă un pui de somn de un secol în afara istoriei odată cu adormirea tătucului lor „filantrop” mult așteptat de Scaraoțki să-l promoveze la Talpa Iadului.

 • ‘Mda! Cel putzin la primul capitol (,,tineri frumosi”), Madalina sta bine……[Leo]

 • Mafia bolsevica isi schimba parul dar nu si naravul.PSD=PCR !!!!!

 • Hmmm…
  Si acum vine intrebarea: cand se ieftineste apa la Buzau???
  Ca de scumpit s-a tot scumpit.
  Intr una din „promisiunile”lui neica Toma, era si ieftinirea apei pana la jumatate din pretul de atunci!
  Stiu ca te va deranja reportere,dar nu mai suntem in comunism.
  Sper sa postezi comentariul in totalitate!!!

 • Din pacate,PSD a promovat in ultima perioada numai agramatii!Coana Veorica e doar un exemplu…Doamna dr.are studii mult superioare fata de cei din conducerea PSD !Nu cred ca are vreo sansa sa fie respectata de colegii din partid!…

 • Cu atit de multe calitati ar putea candida la postul de primar daca se doreste cu adevarat o schimbare

 • asta cu scoala multa… nu stiu ce sa zic. stomatologia este o facultate tehnica, 6 ani acelasi prieten…. maseaua adica.

 • @Costin…nu inteleg relevanta afirmatiei. In fine.
  Inainte de alegeri, lupii din PSD incearca sa se ascunda printre oi frumoase si blande, pana trec Dunarea, atata tot…
  Asa e ei, maica…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.