emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Toma: „E o bucurie. S-a aprobat proiectul”

O veste bună susține C-tin Toma că a primit primit în această dimineață dinspre Compania Națională de Investiții.

Într-o declarație dată pentru sansanews.ro, primarul a prezentat ultimele informații despre viitorul Bazin Olimpic din Buzău:

„În dimineața asta a venit aprobarea de la Compania Națională de Investiții pentru Bazinul Olimpic care se va numi Iazul Morilor. E o bucurie. S-a aprobat proiectul pentru realizarea bazinului olimpic la capătul ștrandului din parcul Tineretului.

Vom avea chiar lângă ștrand acest bazin, este vorba despre o investiție de 17 milioane de euro.  Va fi un bazin olimpic de la zero, execuția proiectului va fi făcută de Compania Națională de investiții care va ține licitația, noi punem la dispoziție terenul, cu cadastru, utilități, căi de acces iar compania construiește”, a anunțat Toma.

Dacă onor Compania Națională de Investiții va începe anul viitor lucrările, atunci peste doi-trei ani copiii din Buzău și părinții lor se vor putea bucura de bălăceală.

Buzăul mai are un Bazin Olimpic însă e închis. Pentru a putea fi folosit e nevoie ca apa să fie încălzită, iar raportul venituri (bilete de intrare) versus cheltuieli (factura la gaze) dă pe minus.

În cazul noului bazin acoperit din Parcul Tineretului, „subvenția” pentru încălzirea apei va fi suportată de primărie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma: „E o bucurie. S-a aprobat proiectul”

 • Toate se aproba in campania electorala. Minune de la Dumnezeu și de la măicuța Domnului…

 • 17 mil euro?, ați inebunit, este enorm, cumpărați bazinul deja existent cu max 1.5 mil euro și retehnologizăti instalația cu schimbătoare de căldură sau puțuri geotermale cu max. 2-3 mil euro.

 • Hai ca m-ati uimit ! Avem bazin de inot acoperit , dar nu avem bani sa incalzim apa din bazin!Mai construim inca unul la care incalzirea apei o suporta primaria !
  Mai oameni buni , n-ar fi mai bine sa incalziti apa din bazinul asta vechi, iar cele 17 milioane de euro sa-i folositi la altceva? Ati rezolvat toate problemele Buzaului si n-aveti ce face cu 17 milioane de euro ?
  Stiu ca sunt banii companiei asteia , dar tot bani publici sunt !

 • Ce de bani aruncati. Cu 17 milioane de euro se puteau face atatea lucruri mult mai utile si necesare, in schimb arunca acesti bani pe o cladire ce va sta parasita pana va fi si aceasta instrainata pe 2 bani ca si cea veche. Important e sa se dea tunul, dupa tun poate sa vina potopul.
  Nici la ala vechi privatizat nu se ducea nimeni, a fost tinut deschis cateva luni exclusiv datorita subventiilor ilegale acordate de CJ Buzău ca sa faca patronul profit dupa privatizarea pe 2 bani.

 • Mihai, statul a avut bazin de inot acoperit, dar nu mai este al statului, a fost privatizat de acum multi ani si finantat cateva luni ilegal de CJ Buzău in favoarea patronului pana cand Curtea de Conturi a oprit finantarea ilegala din bani publici a noului patron. Dupa ce a ramas fara finantarea acordata ilegal, patronul a spus ca nu il mai tine deschis, ca toata afacerea consta in smecheria cu subventia acordata de CJ Nizău in mod ilegal si ala era singurul motiv pentru care mima ca il tine deschis, ca sa poata sa incaseze subventia ilegala.
  Astia sunt marii afaceristi si capitalisti… se umplu de bani numai cand primesc cadou bani cu sacul din bugetul public, cand se termina smenul cu bani publici nu mai sunt capabili de nimic.

 • Schema financiara psd: obiectivul x se lasa in paragina(in hartii sunt cheltuieli de intretinere, salarizare, etc.), se apropie campania electorala fiind timpul sa se anunte marile proiecte, cu sume de realizare ametitoare. Totul SE VA REALIZA, acum cine mai apuca!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.