Toma: „E rachetă! De-aș avea 3-4 ca el!”

Se întâmplă rar ca primarul Toma, mai exigent din fire, să laude un subordonat.

De aceea, atunci când se întâmplă așa ceva, faptul e imediat remarcat.

Cel lăudat de Toma e Eduard Pistol, cel care a fost numit la începutul lunii octombrie secretar al Primăriei Buzău:

„E rachetă! De-aș mai avea trei-patru ca el și prin alte departamente… Nu-i el prea vorbăreț, dar e bine pregătit, muncește mult, se pregătește. Îi mulțumesc că a venit să mă ajute, îmi dă sfaturi foarte bune”, a spus Toma la Focus Tv.

Citește și articolul: Ce spune Toma despre amenajarea unei pasarele la Carrefour

Eduard Pistol a lucrat ca jurist la Inspectoratul Județean de Poliție și a acceptat propunerea primarului de a se detașa pentru un an la Primărie.

„Era cineva care ca anonim îmi dădea tot felul de sfaturi utile pe domnuleprimar.ro. L-am rugat la un moment dat să ne întâlnim, iar într-o dimineață a venit la mine la birou. Am păstrat legătura, iar într-o zi mi-a venit ideea de a-l ruga să vină alături de mine la primărie. După un timp de gândire a acceptat, motivând că vrea să-și aducă la rându-i contribuția la modernizarea acestui oraș” a adăugat primarul.

Recent, Toma a anunțat că a mai reușit două achiziții importante la vârful conducerii primăriei.

E vorba de Cristina Dinu, venită prin transfer de la Primăria Gălbinași, ca șefă a Serviciului Personal, și de Adrian Toma, adus de la ANAF, care a preluat funcția de șef al Direcției Economice.

Citește și articolul: „Oțet” e în comă la spital la București! Lumea fotbalistică buzoiană se roagă pentru el

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Toma: „E rachetă! De-aș avea 3-4 ca el!”

 • DomnulePrimar,daca este asa cum zici,activitatea acestor oameni si rezultatele muncii lor in folosul administratiei locale si a cetatenilor se vor vedea.Oricum,stiu sigur ca numai un om destept se inconjoara de specialisti,oameni cinstiti si cu coloana vertebrala,responsabili in ceea ce zic si fac.Iar pentru asta primesti din partea mea o……”bila alba”.Sper ca ea sa nu isi „schimbe culoarea” in timp,ci sa devina un „diamant” care sa radieze numai lucruri pozitive.Timpul le va hotara pe toate,iar noi cetatenii vom judeca.Sa auzim numai de bine!

  Răspunde
 • Primărelule, daca tu zici ca Adrian Toma e un profesionist esti departe de adevar si nu cred ca o sa-ti rezolvi problemele cu acest …submediocru.

  Răspunde
 • Pistol racheta… Se vede cu prostiile pe care le-a facut in politie

  Răspunde
 • Sfaturi bune să vă dea consilierii personali și șefii de servicii. Treaba secretarului e să avizeze de legalitate numai proiectele legale, ca să nu mai pățiți ce ați pățit cu disponibilizarea polițiștilor locali, cu recuperarea companiei de apă a municipiului și cu alte bâlbe legislative care au privat municipalitatea de multe milioane de euro în 2016-2017. Obediența secretarului vă poate duce pe drumul predecesorului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.