Toma: „E vorba de o mie de locuri de muncă. În noiembrie se anunță”

Primarul C-tin Toma a dezvăluit într-o emisiune la Campus TV despre o posibilă investiție majoră în Buzău.

„E o firmă mare din străinătate. La mijloc e vorba de o investiție importantă de 300 de milioane de euro. Se vor crea o mie de locuri de muncă într-o primă fază. Apoi, chiar mai multe. Nu vă pot spune mai multe, am semnat un document de confidențialitate în acest sens. Suntem 11 orașe din România care ne batem pentru a atrage această investiție. Din informațiile mele, Buzăul e în primele trei, probabil chiar în pole- position”.

Toma a devoalat și ce l-au întrebat în primul rând reprezentanții investitorilor în discuția avută:

„E un lucru important aici și trebuie să audă asta cât mai mulți buzoieni. Știți ce m-au întrebat prima dată ? Ce garanții ofer că vor găsi forță de muncă bine pregătită și în timp scurt ? Spun asta și vizavi de ideea asta a mea de a aduce mai facil în oraș forța de muncă din comunele învecinate cu ajutorul autobuzelor Trans-Bus. Buzăul este motorul economic al județului și are nevoie pentru a se dezvolta de a atrage forță de muncă. Ați văzut că în municipiu șomajul e doar de 0,7%. Cu aceste autobuze vin la Buzău muncitorii de azi, dar și cei de mâine. Mă refer aici la elevii care trebuie să intre la liceele și școlile profesionale din oraș”.

Primarul a mai adăugat că în noiembrie investitorul va anunța numele orașului ales. În urmă cu un an, Toma a  mai făcut referire la o posibilă investiție mare, dar că firma respectivă dorea un aeroport în apropiere. Atunci s-a pus pe tapet înființarea unui aeroport civil la Boboc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde s-a mutat și ce vrea să facă primăria în schimb CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „Toma: „E vorba de o mie de locuri de muncă. În noiembrie se anunță”

 • Vrajeala de doi lei pentru prostime..

 • Nu mai e mult și se va vedea….
  Primaru’ este perseverent….și cam face ce zice…
  Doamne’ajută !

 • Se face fabrica Tesla !

  na, ca m-am scapat…..

 • Domnule Aristotel !
  metroul este in ultima faza de proiectare, lucrarea va fi facuta de specialisti cu experienta in marile orase ( Tokyo, Los Angeles etc)
  Este vorba de Mecan Construct, dl Inginer Dobrica a proiectat sistemul de metrou din Londra in 1911. Deja au pregatita o echipa de 6 muncitori, dar vor dubla efectivele si se vor achizitiona utilaje performante- roabe, galeti , sape etc
  Statii vor fi: Fundatura Capsunelor, Primaverii, Str Hangarului, aleea Gradinilor, si la Vernesti in curte la Dl Dinu.

  Multumita Consiliului Judetean se vor face in etapa 2-a statii la : Sapoca (direct de l Primarie) , Calvini, Ca Rosetti, Pitulicea , Gura Teghii etc

  Deci stati linistiti !!!

 • Dacă angajații vor lucra pe salariul minim,nu va găsi forța de muncă calificată!

 • Toma, un visator, asa facea si la Grup Romet, visa cai vezi pe pereti, probabil in curand va veni si NASA la Buzau, vrajeala totala!!!!

 • Sunt și comune care se dezvoltă în ritm accelerat…La Beceni s – au creat 160 locuri de muncă. Primăria face calificarea forței de muncă. Dar sunt ochi doar pentru Toma.c
  Ce soluție este asta cu migrarea oamenilor la oraș?
  Cu ce se aleg comunitățile?
  Cu ce se alege orașul?….cu școli în 3 schimburi,cu bulevard blocat…si cu încă 2-3supermarketuri.

 • Orice se face in plus este bine…Dacă stăm si suntem cîrcotași la orice se dorește facut nu evoluăm deloc…sunt multe probleme ce necesita putin timp ai răbdare…pune ti întrebarea diferit….tu ce ai facut ptr comunitate ?

 • Vrăjală pă sistem Kaizen de Buzău. Observați ca toate afirmațiile conțin “poate”. TIPIC!

 • Sunt patronul japonez al firmei care infiinteaza o mie de locuri de munca in Buzau – Pe sistem kaizen la noi, turbo la voi, o sa construiesc un parc industrial langa iazul morilor care va fi prelungit pana la dunare pentru a putea avea acces la mare si ulterior in japonia unde voi exporta productia.
  Asa ca rautaciosului de mai sus care a comentat ca o sa facem aeroport ii spun ca impreuna cu dnul toma voi face port comercial pe iazul morilor.
  Sac!!!

 • Aristotel lol.Pt Alin frățioare ne.am cam saturat cu răbdarea și cu timpul asta care nu ne așteaptă , hai sa fimi realiști aberațiile astea crezi că le mai crede p….spataru. Vine o p…..investitori la bz ,cn p…mea crezi că investește în orașul ăsta corupt cu politicieni corupți care așteaptă doar saga la colț de strada. Frate sa fimi serios. App de sistem “kaizen ,kaizer asta ” nu sa implementat nimic japonez in Buzău asta . Bai frate noi nu suntem în stare să îi copiem pe unguri dar pe japonezi. Noi facem 20 de străzi cu asfalt și ne căcăm pe noi , punem 3 flori sărim in aer 4 km. Băii suntem în secolul 21 este o nimic că toată.

 • Toma aduce toata provincia aici cu autobuzul transbuz. Noi ceilalți avem ce face in bz avem salarile și locuri de munca foarte foarte bune. Adui tata și pe moldoveni ăia care te.ai înrudit. Adui pe toți. Noi restul avem de toate.

 • Vrajeala….poate….concurs…..de fapt nu e nimic concret legat de Buzau. Nici vorba de o investitie clara pentru oras. Doar praf in ochi. In stilul multor institutii de stat. Multi inca mai cred toate vorbele astea goale din pacate.

 • In prima faza vor fi angajati informatori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.