Toma, enervat iar de Bârlă: „Cum poți spune așa minciuni ?”. Iată de la ce s-au luat!

După o perioadă de acalmie, relația dintre cei doi s-a stricat iar.

Cauza o constituie spusele fostului viceprimar Bârlă la o emisiune la Campus TV, în special despre asfalt.

„E mare lucru că s-au asfaltat aceste 30 de străzi în Buzău. Nu sunt mare specialist în asfalt, dar trebuie să judecăm asfaltarea din acest an abia după trecerea iernii. S-au putut asfalta atât de multe străzi, întrucât pe unele dintre ele s-a pus un strat subțire de asfalt, doar de 3 centimetri grosime. Există riscul ca apa să pătrundă în asfalt, să vină înghețul, iar apoi, și din cauza subțirimii, asfaltul să explodeze. Vom vedea la vară, dacă metoda aleasă a fost bună sau nu. Dacă vor apărea gropi în străzile recent asfaltate, atunci înseamnă că metoda aleasă a fost greșită și că trebuie să schimbe. Dacă nu apar în gropi, e bine, atunci e o mare reușită a lor. Ce pot să vă spun e că în perioada scurtă în care eu am fost primar, am asfaltat trei străzi, dar am făcut-o bine, cu tot tacâmul. Cu strat gros de 10 centimetri, borduri și trotuar. La străzile asfaltate atunci, garantez că 10 ani nu vor fi probleme”.

A doua zi, tot la Campus Tv, a fost invitat primarul Toma. Întrebat de moderatoare dacă i-a plăcut emisiunea cu Bârlă, Toma a răspuns imediat că nu i-a plăcut deloc, ba chiar l-a enervat:

„Cum poți să spui asemenea minciuni ? Că asfaltul e subțire, de doar 3 centimetri. Nu e adevărat. Au fost, cel mai puțin, șase centimetri, dar acolo unde stratul suport a fost bun. Dar au fost și străzi unde grosimea asfaltului turnat e mare. Opt centimetri pe Marghiloman, iar pe altele, de pildă pe Ion Băieșu, chiar mai mult. În plus, am folosit granit adus de la Măcin care e mai bun decât piatra din răul Buzău pe care o foloseau ei, mai prăfoasă și mai sărată. Nu se va întâmpla nimic pe străzile asfaltate în acest an, Bârlă ar trebui să meargă și să vadă ce se întâmplă pe Democrației, asfaltată de el și să vadă formele geometrice apărute deja în asfalt. Scuzați-mă că folosesc acest cuvânt, dar după rahatul în care am preluat primăria de la el, ar fi trebuit să se abțină”, a spus Toma.

Un alt motiv de gâlceavă dintre cei doi îl constituie decizia primarului de a acorda primă de Crăciun doar unui sfert dintre angajații Primăriei.

Citește și articolul: Toma la DNA! Iată cine i-a făcut plângere și pentru ce!

Bârlă consideră că s-a greșit și că grosul angajaților, care nu au încasat niciun leu primă este nemulțumit. Toma opinează că merită premiați doar cei care merită și care au avut rezultate vizibile în activitate.

Citește și articolul: Au început lucrările

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

9 comentarii la „Toma, enervat iar de Bârlă: „Cum poți spune așa minciuni ?”. Iată de la ce s-au luat!

  • Foarte rari sunt cei cate nu meritau premieră. Frumos ar fi fost că toată lumea să primească. Toți au nevoi. Disciplizarea și performanța să fie așezate prin categoria de salarizare. Suntem plini de nevoi în comparație cu europenii. După ce suntem săraci, mai trântim câte o bucurie. Unii fără alții în instituție nu se poate.

  • Pingback:

  • Daca premiezi pe cei care nu au performat,descurajezi pe cei care au performante !!!!

  • Cum ar putea sa performeze un functionar de la ghiseu? Sau femeia de serviciu?….da a performat Geta Cristea si Luminita Colteanu!

  • Să dea afară incompetenții, șmecherii, piloșii, indolenții, iar pe cei menținuți în primărie să-i premieze pe toți, diferențiat, după randament, implicare, pregătire profesională, responsabilități, etc., dar Crăciunul este pentru toți angajații.

  • E invatat ca la Romet. Dadea prime angajatilor si ii punea sa semneze ca au primit bani de la fundatia Toma. Sa nu dea bani la stat. De asemenea premiere nu dadea decat o data la 3 sau 4 ani. In medie.

  • Pentru corectitudine: Georgeta Cristea nu a primit prima mai informați-va, Colteanu L da.

  • Sistemul de premiere prin care nu luau prima doar cei sanctionati Aeste o relicva a epocii in care noi ne faceam ca muncim iar ceilalti se faceau ca ne platesc!!! D-l Primar a procedat absolut corect incurajand performanta de care este mare nevoie nu numai in primarie ci in toate institutiile statului care deservesc cetateanul!

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.