Toma: „Facem altă organigramă! Ne obligă Guvernul!”

Emoții, din nou, pentru polițiștii locali! Și nu numai!

La ora 17.00, la Focus Tv, primarul C-tin Toma a anunțat, prin telefon, că „în Primăria Buzău se lucrează intens la o nouă organigramă”.

„O să închidem acel proces cu polițiștii locali. Ne obligă Guvernul să facem o nouă organigramă de la 1 ianuarie. Lucrăm intens la ea. Vor fi reduceri de posturi de șefi și reduceri de personal la nivelul Primăriei Buzău. Nu văd o așa mare problemă, economia buzoiană are nevoie de forță de muncă, sunt convins că își vor găsi alte slujbe. Pentru Primăria și orașul Buzău va fi bine, banii astfel economisiți vor fi folosiți în beneficiul orașului”.

Nu-i exclus ca disponibilizările să vizeze și alți angajați din primărie (care n-au performat!), nu doar din Poliția Locală.

Se știe că primarul Toma este exigent cu subordonații săi, aplicând în administrație regulile de muncă și profesionalism din privat.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Toma: „Facem altă organigramă! Ne obligă Guvernul!”

 • Ce ai spune primare să începi cu pensionarii??? Ăsta este un subiect tabu pt tine?
  Te faci ca nu știi?
  De ce nu s a votat acea lege care obliga pensionarii să aleagă pensie sau serviciu???

  Răspunde
 • Ar trebui să avem maxim cam 100 de gardieni publici, cu tot cu șefi, iar minim niciunul!
  De asemenea, pe timpul nopții unitățile de învățământ pot fi monitorizate video și prevăzute cu sistem de alarmă, astfel încât să nu mai fie nevoie de pază umană, de paza cu gardieni. Unii din ei vin obosiți la serviciu și pleacă odihniți.
  În plus, au cam multe mașini de serviciu cu care doar se plimbă degeaba prin oraș. Este nevoie de-o reducere a numărului de mașini, iar cele rămase să fie dotate cu sistem de monitorizare prin GPS.
  Domnul Toma ar trebui să discute pe această temă cu domnul Bolojan care a redus numărul de gardieni publici ai municipiului Oradea la circa 65 cu tot cu șefi, iar mașinile au sistem de monitorizare prin GPS.

  Desființați gardienii publici, că nu pot să le spun polițiști locali!!!

  P.S. Astfel de economii se pot face și în alte direcții sau societății comerciale ale primăriei.
  P.S.S. Nu înțeleg ce nevoie avem de acești gardieni publici, atât timp cât există Poliția și Jandarmeria.

  Răspunde
  • Bine zis, domnule Radu!
   Avem nevoie si de oameni buni la primarie, dar nu este cazul vreunui local. Niste incompetenti calificati la locul de munca.
   Dati-i afara, domnule Toma!

   Răspunde
 • DACA NU MERGE CU TRIBUNALUL II DAM AFARA CU RESTRINGERE DE PERSONAL.

  Răspunde
 • Nu vrem locali! Deloc! Nu sunt buni de nimic, toaca banii nostri degeaba.
  Cand sun la 112, cer ajutorul politistilor adevarati, nu ajutorul unor angajati ai primariei numiti pe nedrept politisti.

  Răspunde
 • Complet fals dar nu mă deranjează că se face de râs. ”Restrângerea” e de formă și e doar scriptică, nu e cazul să mai invoc cele 3 acte normative inventate pe repede înainte de Marcell ca să salveze colonia de la dezastru, la final de Octombrie 2023.
  Toma, decât așa mai bine i-ar pune serios la muncă pe comunitari. Legea nu te lasă să-l dai afară pe omul inutil, pentru că a cadrat când l-ai angajat, dar legea nu te oprește să îi sugerezi altă carieră dacă nu face față noilor sarcini cum ar fi: aspect îngrijit, eficiență și limba engleză fluent – dacă tot ne-am open city precum o cocotă nedorită nici de tiriști. Din păcate orașul este condus de varianta cu cosițe blonde a celui ales democratic de o minoritate covârșitoare. Idei mai crețe doar la pnlbuzău am mai văzut, și sora lui Kim ncoreeanul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.