Toma: „Facem echipă bună împreună!”

Bucurie pentru primarul Toma în privința spațiilor verzi din oraș.

„Primesc în jur de 20 de cereri pe zi de la buzoieni care doresc să ia în îngrijire spațiul verde din jurul blocurilor. Sunt bucuros că această idee a mea a prins. Cred că avem acum în jur de 300 de astfel de contracte semnate, iar numărul lor crește. Facem echipă bună împreună și un Buzău mai frumos”

Toma a anunțat că acolo unde locatarii își iau angajamentul că vor îngriji spațiul verde, gardul viu nu va mai fi tăiat.

În rest, în măsura posibilităților (umane) se vor ocupa cei de la Spații Verzi, așa cum s-a întâmplat între Unirii și Spiru Haret, zonă care a devenit o frumusețe.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Toma: „Facem echipă bună împreună!”

 • Asta-i masura? Ce-ar fi daca primaria ar promova o HCL care sa oblige asociatiile de locatari sa ia in grija spatiile verzi din jurul blocurilor, treaba lor cum: angajeaza un om, contracteaza serviciul cu o firma,platesc primariei o suma care sa acopere cheltuielile, aduna toti locarii si stabilesc un program de intretinere, sau ce solutii mai gasesc ei. Pentru asta ar trebui facuta si o specificatie care sa cuprinda principalele cerinte pentru cum ar trebui sa arate spatiile astea verzi. O primarie europeana asta ar face! Nu intelegeri d-astea pe sub mana! Care, garantat, nu vor duce la nimic.

  Răspunde
 • Da domnule contubatoru… As fi de acord fara sa mai platesc 1leu primariei pt impozit locuinta si auto.
  PUNCT.
  Banii aruncati aiurea, se resimt acum.

  Răspunde
 • Numai sa fie si verificati sa vada daca se tin de contract. Si la noi a incheiat contract cineva, dar gradina arata la fel de urata, gardul viu l-au tuns tot cei de la Urbis. In schimb s-a cumparat fierastrau electric pentru tunsul gardului viu, din fondul de reparatii. ‍♂️‍♂️

  Răspunde
 • vad ca ati trecut cu vederea garduri metalice in zone unde altele au fost smulse de primarie … care este treaba cu astea ?

  Răspunde
 • Doresc cetățenii? Salvează cetățenii după ce ați anunțat că veți elimina spațiile verzi. Ați vrut să faceți rău și acum vă lăudați.

  Răspunde
 • Toate cheltuielile cu ingrijirea gardului viu se regasesc in plata facturii la intretinere. Oare e normal? Pai nici macar nu s.a facut o adunare cu locatarii ca sa se aprobe astfel de proiect. E ceva facut cu abiz de functie. De ce sa ma oblige sa platesc in plus,spatiul din jurul blocului nu e parte comuna sau gresesc? Pana acum il ingirijeau cei de la Urbis, platiti din bugetul primariei. Acum platesc si impozit si mai platesc o data si pt gardul viu iar spatiul din interior arata jalnic, cu bari pt covoare si sarme pe care se intind rufe. In Micro 14 n.au mai fost bani ca sa faca asa cum s.a facut pe Unirii si Spiru Haret.

  Răspunde
 • Conturbatoru` serios? Ce-ar fi daca primaria ar respecta legislatia in vigoare si ar intretine spatiile verzi (Legea 24/15.01.2017)? Au lasat la mana amatorilor de kitsch-uri o parte din spatiile verzi si deja se vede ce a rezultat, un oras plin de cauciucuri si borduri vopsite in culori tipatoare, de pitici de gradina, mori de vant si carute in miniatura si multe altele care nu au ce cauta pe spatiile verzi publice. Se poate adopta o astfel de masura dar care nu trebuie sa fie obligatorie si in care sa se mentioneze clar, la virgula, tipul de amenajare care poare fi facut, tipurile plantele ce pot fi folosite, etc. In privinta obligativitatii hai sa fim seriosi, cum ar fi sa de maine primaria un HCL prin care se ne oblige sa intretinem strazile…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.