Toma: „Facem echipă bună împreună!”

Bucurie pentru primarul Toma în privința spațiilor verzi din oraș.

„Primesc în jur de 20 de cereri pe zi de la buzoieni care doresc să ia în îngrijire spațiul verde din jurul blocurilor. Sunt bucuros că această idee a mea a prins. Cred că avem acum în jur de 300 de astfel de contracte semnate, iar numărul lor crește. Facem echipă bună împreună și un Buzău mai frumos”

Toma a anunțat că acolo unde locatarii își iau angajamentul că vor îngriji spațiul verde, gardul viu nu va mai fi tăiat.

În rest, în măsura posibilităților (umane) se vor ocupa cei de la Spații Verzi, așa cum s-a întâmplat între Unirii și Spiru Haret, zonă care a devenit o frumusețe.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Toma: „Facem echipă bună împreună!”

  • Pentru ce platim taxa si impozite … majorate in fiecare an avem,…Serv spatii VERZI subordonat PRIMARIEI ( angajati , dotari , echipamente de gradinarit ) si tot noi cetatinii sa avem grija de spatiile vesrzi ????? Bugetarii cu mapa ( salarii, vaucere de vacanta privilegii ) si locatarii contribuie la bugetul local prin taxe si impozite majorate si tot noi prestam servicii ptr sp. verzi ???? NU E CORECT !!!!

  • Toti oamenii, bugetari, ciclopi, unicorni, platim taxe si impozite. Cererile vin de la oameni, spre primarie, pentru ca se dau bani. D-aia orasul va arata in continuare precum o comuna declarata recent municipiu, cu rasaduri de flori in „ghivece” din cauciuc vopsit, ca „sa fie frumos”, vorba primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.