Toma: „Facem Revelionul doar cu artiști din Buzău!”

Doar 50 de mii de euro va aloca Primăria Buzău pentru Revelionul 2024.

Cauza: impunerile guvernamentale de limitare a cheltuielilor pe final de an.

Anunțul a fost făcut aseară de primarul Toma la Campus TV.

„Am luat decizia să invităm numai artiști din Buzău. La miezul nopții va fi maestrul Ionel Tudorache. Vom avea toate numele cunoscute de artiști buzoieni. Cred că nu e așa un lucru rău”, a spus primarul

În anii trecuți, la trecerea dintre ani, la Buzău, au concertat Ștefan Bănică, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andra, Voltaj etc.

Toma a anunțat că tradiționalul Târg de Crăciun și Orășelul Copiilor se vor ține la Buzău în decembrie 2023, dar fără bani de la buget!

C-tin Toma: „Vom delega organizarea Târgului de Crăciun și a Orășelului Copiilor către SC Piețe, Târguri și Oboare. Ei trebuie, din închirierile pe care le vor face, căsuțe, comedii etc. să organizeze târgul. Mă gândesc că se pot obține și sponsorizări”

Orașul Buzău va avea ca în fiecare an iluminat festiv de sărbători. Alte orașe din țară, precum Deva, nu au apucat să finalizeze licitațiile, și nu vor avea – nici măcar – iluminat festiv.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Toma: „Facem Revelionul doar cu artiști din Buzău!”

 • …”artisti din Buzau” ?!? Care-s aia si in ce sunt „artisti”?!? Hartisti, poate … 😉
  …. sper ca nu aduceti turme de manelisti care sa-si raga creatiile si de Revelion

  Răspunde
 • Normal ca baga și cioropine, la miezul nopții, ca să se bucură și ei ! Să votează bine ! La câți sunt în municipiu, asistați social cu BMW și Mercedes, nu ne miră să avem un revelion țigănesc, plus românii țiganizați…ei aduc un plus valoare societății și plătesc taxe și impozite…

  Răspunde
 • De banii ăștia ar cumpăra un apartament la o familie nevoiașă. La ce salarii avem în tara asta din cauza lor , nu își mai permite nimeni să își cumpere. Doar politicienii , respectiv primarii , dansează și se distrează ,restul stau și înghit in sec pe la tarabe!!!!

  Răspunde
 • Nu prea am fost cuminți anu’ ăsta… Dacă promitem că la anu’ vom fi cei mai cuminți?

  Răspunde
 • Muzicanți din Buzău adică unele neveste de primarii ai PSD care sunt vezi doamne soliste de muzica populară.

  Răspunde
 • … al treilea deranj mondial a început….ce revelion!…stare de necesitate poate!…

  Răspunde
 • Primaria Buzau nu este capabila sa ofere cetatenilor sai o petrecere de Revelion din SPONSORIZARI, asa cum este normal si natural si asa cum le permite legea???
  Cand ai angajati pe stat de plata din bugete publice la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman (sunt anonimi, nu se stie cati sunt, cine, de ce, de cand, iar presa nici nu pare interesata tare de tot de subiect – LOGIC) dar si la Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau (39 de insi), nu e mai mare rusinea sa mai cheltui bani in plus cu „artisti”? Open City Local e mai realistic si moral. Astept cu nerabdare iarasi curentul electric cu portia in parcuri, ca nu sunt bani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.