5 comentarii la „Toma i-a dat anul trecut flori, azi i-a scris necrologul

 • 99,99% din locurile de munca oferite de clement ,sant puscarie cu mancarea de acasa.Mai usor cu pupatul in dos, nea primarule

 • Aceste locuri de munca sunt plătite corect si la timp (ziua de salariu și ti.ai luat banul sau tichetele ) și condiții de lucru conform legii ( fata de toți patronii și patronasii Buzăului și nu numai ,care te muncesc de te haisesc pe un rahat de salariu ,dacă ți le da și pe ăla ..de nu.ti da cu șutu în fund după ce și a făcut treabă )
  Daca ar fi pușcărie ,cum spuneți ITM-ul ar da sancțiuni,până la închiderea lor pentru că se fac controale peste controale,va asigur de asta….așa că data viitoare vorbiți pe fapte nu pe auzite…
  Omul asta își iubea firmele ca pe familia lui…le numea ” copilașii lui ”
  Dumnezeu să-l ierte !!!

 • ..și că o completare…firmele lui oferă pe lângă salariu și tichete de masa le fiecare zi lucrata (deci îți oferă o masa pe zi)..și tichete cadou de sarbatori….unde ți se dă și tichete de masă și mâncare?? ..la care loc de muncă ??? Că zici “cu mâncare de acasă “”
  Alții îți bagă salariu pe gât și cu ăla pleci,ala e tot venitul tau….tichete ciuciu…

 • nu stii ce vorbesti

 • Pentru bukk!
  In primul rand, Dumnezeu sa-l ierte pe DL. Hung!
  In al doilea rand, Dle bukk, DL Hung a creat 4000 de locuri de munca!
  Daca spuneti ca erau restrictive, de CE cei care se plangeau de ele nu plecau in alta parte? Sau sa-si deschida propria afacere?
  In concluzie, cel care plateste 4000 de salarii trebuie respectat! Altfel, eventualii carcotasi ar trebui sa se multumeasca cu ajuutorul de somaj!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.