Toma i-a întors favoarea lui Neagu

O fotografie frumoasă, într-un moment fericit.

Toma și Neagu, bucuroși la finalul meciului de handbal băieți dintre Buzău și Cluj (scor 31-21).

Buzoienii.ro scria luni un articol – cu titlul „Îi va răspunde Toma la fel ?” – în care șeful CJ, Emanoil Neagu, era lăudat pentru că a mers la meciul echipei de handbal fete (a Primăriei).

Iată că aseară, Toma a întors favoarea și a venit la rându-i la partida formației buzoiene de handbal masculin (a CJ Buzău).

„Da, a venit la pauză și a urmărit alături de domnul Neagu repriza a doua. Îi mulțumim. E o atitudine normală. Atât băieții cât și fetele reprezintă atât orașul cât și județul Buzău. Sperăm ca împreună să le facem cât mai multe bucurii buzoienilor”, a declarat Georgian Băducu, președintele HC 2012 Buzău.

Altfel, băieții au învins aseară 31-21 (14-10) pe ultima clasată „U” Cluj, după un meci controlat integral și sărbătorit apoi în vestiar..

Urmează un meci abordabil, în deplasare cu Știința Bacău în deplasare, apoi o serie de foc contra celor mai puternice echipe din România, Dinamo, Steaua, CSM București, Turda și Focșani.

Obiectivul buzoienilor pentru acest prim sezon este evitarea retrogradării. Echipa – strânsă rapid în vară – va mai fi întărită la iarnă.

De notat și că în primul 7 și-au făcut loc trei buzoieni: Petru Stroe, Marius Anton și George Scarlat.

Neagu, Toma și Ciolacu, împreună la meciul echipei de handbal fete
loading...

Un comentariu la „Toma i-a întors favoarea lui Neagu

  • ce s-a ingrasat Toma:)) …mai are putin si il intrece pe pornache de Boscodeala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.