„Toma iese primar din prima cu 50-60%!”

Optimism printre pesediștii care au apărut azi în fața jurnaliștilor invitați la conferința de presă.

Pe lângă declarațiile că „PSD e pe un trend ascendent după ce a scăpat de Dragnea” și că „Viorica Dăncilă va intra în turul doi”, s-a făcut remarcat senatorul Lucian Romașcanu:

„Eu sunt convins că și dacă nu va face prea multă gălăgie în campania electorală, domnul Toma va ieși primar din primul tur cu 50-60%. Are suficiente realizări cu care poate ieși în fața buzoienilor”.

Un ziarist a adus în discuție faptul că la europarlamentare USR a depășit PSD.

„A fost altceva atunci. Un vot dat pe fondul urii împotriva lui Dragnea. Acel trend a trecut, PSD e acum în creștere. Iar la locale se votează în primul rând oamenii”, au explicat pesediștii prezenți.

Toma are și avantajul că niciunul dintre partidele concurente PSD nu și-a anunțat până acum candidatul la Primăria Buzău. Fiecare lună de întârziere îl va apropia pe Toma și mai mult de al doilea mandat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „„Toma iese primar din prima cu 50-60%!”

 • Foarte bine că este un primar responsabil și am să îl votez. FELICITĂRI pentru tot ce face în Buzău!

 • La cât de prosti suntem tinem PSD ul in Buzău până la nepoți, sa ii nenorocim si pe ei..

 • …ii ies ochii, credeti ca prostiti toti buzoienii? Trendul vostru vi-l cere Dragnea, a picat el…o să picati cu totii…

 • Poate nu mai voteaza nimeni ciuma rosie, ca nu suntem in corea de nord. De 30 de mafie pesedista sumtem satuli, cu siguranta altii ar face si treaba, nu numai paranghelii, pomeni si laude de sine.

 • Domnul Toma a schimbat fata acestui oras. Trebuie sa-i oferim incredere si ajutor sa reuseasca in viitor

 • ,PSD a scăpat de Dragnea”, a declarat cu răsuflare distinsul parlamentar pesedist Romaşcanu…
  Dar domnul Romaşcanu a uitat că, anul trecut, prin august parcă, împreună cu stimaţii săi colegi de partid stăteau colo strânşi în faţa Guvernului, ca nişte pui de cloşcă, sub burta mândrului tovarăş Ţepeluş, pentru a-l susţine pe Marele lor Cârmaci de Teleorman (devenit între timp Marele Ocnaş de Rahova)!!!!!
  Practic, prin această declaraţie, domnul Romaşcanu nu face altceva decât să se dea singur de gol că, împreună cu acei colegi de partid de la Buzău cu care a manifestat pro-Dragnea atunci la Guvern, sunt de fapt doar nişte curve politice!

  P.S.: Într-adevăr, tot Toma o să câştige voturile buzoienilor anul viitor. Dar asta nu datorită PSD-ului vostru şubred, ci pentru că este Omul aflat totdeauna în slujba comunităţii !

 • cand a fost pe banii lui , Toma a falimentat tot, cand sunt bani publici ii administreaza fantastic ! prost popor , ne meritam soarta ! …sa nu mai vorbim de sursele imprumutate ca ne aud nepotii si emigreaza , la ce este de platit in urmatorii 63 de ani si 2 luni …

 • Stefane , tu te bazezi doar pe ce vezi ??? poate afli teroarea din primarie ! , din acest motiv au plecat si de la Romet oamenii capabili si au ramas doar ” yes man” si a ajuns Romet unde a ajuns. cauta pe PORTAL.JUST.RO si ai sa vezi cate banci sunt la masa credala si alte zeci de societati tepuite de Domnul Toma !!!

 • Eu sper ca domnul Toma să candideze ca independent, alăturarea sa cu PSD nu îi face bine, de altfel ăsta e și motivul pentru care nu l-am votat la precedentele alegeri.
  A făcut enorm de multe pentru Buzău, îl apreciez, și l-aș vota cu amândoua mâinile, însă nu vreau ca odată cu el să votez și cireada PSD. Cum la fel de scârbă mi-e și de restul așa-ziselor partide, în fapt adevărate state-paralele de prădători care sunt sau vor la ciolan, asta fiind singurul lucru care îi diferențiază. Sper ca domnul Toma să nu se lase pătat de asocierea cu PSD și să candideze independent.

 • 1. Partidele național-patriotice PSM, PUNR,PRM,PDAR, au fost scoase din joc prin manevre „inteligente” de oculta transnațională, cu complicități interne susținute de aburiți cu creierii terciuți de intoxicări și manipulări.
  2. „Dreapta europeană” vrând să se eternizeze la putere(să nu scape din mână uriașele privilegii oferite de mânuirea banilor celor 28 de state membre) face jocurile așa zisei drepte românești ( pseudoliberalismul condus de un lumpen proletar, șomerul care nu a dus în viața lui 2 gâște la apă în privat!)
  3. PSD, cu cei câțiva naționaliști pripășiți prin forurile de conducere centrale a rămas, totuși, singura redută în fața Partidei antiromânești slugă a intereselor străine. Explicații clare și concise, cu argumente imbatabile, ofer oricui le va cere.

 • Eu nu il votez pe toma!!!!!

 • Poate ca buzoienii ……il vor ‘eterniza’ si pe Toma la conducerea Primariei ,la fel ca pe Boscodeala.Din pacate,nu o fac doar pe spinarea lor,ci mai ales pe viitorul copiilor si nepotilor lor.Dar deh,sedescurca ei ,ca le va mari iar PSD-ul lui Toma pensiile si salariile,de vor putea plati fara probleme taxele si impozitele necesare achitarii uriaselor imprumuturi facute de Toma si Primarie pentru……’binele comunitatii’.Sa nu fim totusi suparati pe Toma,fiindca ne putem plimba pe ‘Calea erorilor ‘ cu bicicleta,desi multi abia se misca si cu bastonul dupa ei.

 • Chiar se vede ales??
  Sa îl vad în ziua votului!!!

 • D-le Toma, dacă vei reuși să faci totul transparent cu siguranță îți voi da votul, dacă în schimb îți vor verifica ăștia afacerile nu știu cum o să iasă, mă refer la faptul că la firmele dumitale ai făcut cum te a tăiat capul și a ieșit rău, sper sa nu faci același lucru și la primarie, in rest spor la treabă !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.