Primarul îi cheamă pe buzoieni să protesteze împotriva demiterii lui Vânătoru

Buzoienii sunt rugați să vină duminică la ora 11.00 în Piața Dacia pentru a protesta împotriva demiterii cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene din Crâng.

Invitația lansată buzoienilor îi aparține primarului C-tin Toma, cel care l-a susținut în ultimii trei ani pe Costel Vânătoru în demersul de înființare a Băncii de Gene – Tezaurul Vegetal al României – la Buzău .

Vezi mai jos comunicatul de presă, semnat de primar.

Toma: „Să-i obligăm să repare greșeala demiterii lui Costel Vânătoru”
Miting-pt-Costel-Vinatoru-la-Buzau

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „Primarul îi cheamă pe buzoieni să protesteze împotriva demiterii lui Vânătoru

 • In ce hal s-a ajuns, sa se foloseasca de functia de primar sa instige la proteste ilegale doar pentru ca e nemultumit ca prietenul sau Vanatoru nu o sa mai incaseze salariu mai gras de director dupa ce fusese oricum avansat pe criteriu politic desi n-are nici o competenta pentru a fi director.
  Vanatoru sa fie multumit ca va ramane oricum pe salariu gras pe pozitia ce o avea anterior la Institut si care i-a fost rezervata si blocata pentru el ca sa se poata reintoarce pe acel post fara stres si fara concurs in cazul in care o da in bara la Banca.

 • Cei care îl cunosc, îl iubesc și îl apreciază pe dl Vânători sunt liberi să protesteze, acest om merită toată recunoștința noastră.

 • Cetățeanul de rand nu are voie, cică să invite la miting (protest). Daca esti la putere poti face orice. Sunt curios ce fel de oameni sunt cei care raspund acestei provocari.

 • Urmezi matale domn primar,daca tot iesim sa protestam.Tot ca hotii ati dat si voi PSD-ul in miez de noapte legi si ordonante de urgenta care au bulversat tot sistemul!Vrem schimbare si nu vrem PSD,vrem sa fie date afară toate persoanele numite politic,rude si nepoti,ajunsi in cele mai inalte functii din Buzau. Vrem un Buzau fara PSD, fara un primar care instiga la proteste si care indeamna alegatorii sa voteze o persoana despre care nici el nu este convins. Gata cu PSD, gata cu hotia!

 • Draga anonim, de ce te ascunzi?Indiferent de culoarea politică valorile trebuiesc recunoscute.
  Ms.

 • Ce CARE AU COMENTAT ÎMPOTRIVA DOMNULUI PRIMAR IN CEEA CE PRIVESTE SUSTINEREA DOMNULUI VANATORU, …….NISTE INCULTI ȘI OAMNENI DE NIMIC , CARE HABAR NU AU DESPRE ACEST SUBIECT.!!!!!……

 • De ce nu a protestat domnul senator Toma cand primăria PSD a dat terenurile Stațiunii de cercetări lui Gagu ,Episcopiei și la toți potențați vremurilor.
  Halal primar,halal primărie,halal partid.
  Toata stima pentru domnul Vînătorul ,pentru munca domniei sale,dar asta nu înseamnă că un foarte bun specialist este un bun manager.Nimeni nu este de neînlocuit,aviz domnului primar (fost senator, fost patron și sper fost primar) .
  Nu este cazul domnului Vînătorul dar PSD la Buzau a adus o grămadă de politruci incompetenți pe posturi de conducere și din păcate acum orice asociere cu PSD echivalează cu servilismul fața de partid și incompetență.
  Nici celelalte partide nu au avut modele de corectitudine și competența la Buzau așa că
  nu mai doresc numiri politice în funcțiile de conducere ci doresc oameni competenți neafiliați politic .

 • Hai ca venim la protest,mancati-as! Dar noua ce ne dai? Sa venim si cu ‘seminte de bostan prajite’?Nu face si pentru noi boieru Vanatoru niste saminte mai dodoloaie sa luam si noi un ban in plus, mancati-as? Boierule Toma, nu ne hamendeaza hardienii aia ai lui matale daca scuipam cojile de la ‘bomboanele agricole’ pe jos?… Hai praleo si pirando la demonstratiune ca ne da boierul Toma liber sa vindem bomboane agricole pe langa palatul lui.

 • De acord cu #Mosu.

 • Ce idei năstrușnice, miting de susținere a unor persoane – Arafat, acum Vânătoru, pentru a nu fi înlocuite dintr-o funcție, scrisoare de susținere a prefectului pentru a nu fi înlocuit, etc. Oare aceşti oameni au obținut funcțiile deținute tot prin miting? Apoi, când au fost făcute cadou terenurile statiunii stim noi cui, fapt dovedit şi de instanță, nu am auzit pe niciunul din cei doi protagonisti să ne cheme la vreun miting de protest! De, atunci partidul era în tot şi în toate!

 • Acest domn Vânători era instalat interimar .Pnl-ul putea sa organizare concurs și postul să se ocupe de către cel mai bun.Adica așa cum au tot promis că se va întâmpla,cat timp au fost în opoziție.Dar vaaai am ajuns la putere și am uitat tot.Nu mai organizez concursuri,incep să-i mut pe alții (vezi directorul AFIR) că sa fac loc altor mei.Adica exact exact ce a făcut PSD-ul.Si cum va face orice partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.