Buzoienii sunt invitați la inaugurare

E gata!

Buzoienii sunt invitați mâine (joi) de la ora 12.00 la inaugurarea Parcului Iazul Morilor.

Ideea scoaterii la suprafață a canalului subteran Iazul Morilor i-a aparținut unuia dintre cei mai respectați buzoieni, cercetătorul Costel Vânătoru (de la SCDL). Primarul Toma a auzit-o și a decis s-o pună în practică (ca și Banca de Gene din Crâng).

Costel Vânătoru, alături de Valeriu Nicolescu și Marius Nicoară, au scris o carte „Iazul Morilor – Leagănul civilizației buzoiene”. Cartea va fi prezentată mâine, la inaugurare

Parcul Iazul Morilor din Micro III e doar prima etapă, astfel de parcuri urmând, conform primarului Toma, a se realiza și în alte locuri din Buzău (pe unde trece canalul subteran).

Comunicat

loading...

5 comentarii la „Buzoienii sunt invitați la inaugurare

  • Nu se spunea la inceputul lucrarilor,ca pe acele baltoace se va face agrement?Probabil cu barcute de hartie si navomodele.Banuiesc ca se va limita numarul de persoane care au acces in acest „parc” ,la maximum 15 si un numar limitat de ture date „lacurilor” deoarece mai multi nu incap,sa apuce cat mai multa lume sa se bucure de aceasta mareata realizare.Problema va fi cand datorita aceastei amenajari hidrografice,temperaturile vor scadea drastic,pe timpul verii va fi un microclimat,posibile ploi locale,acum va fi mai mereu ceata etc.Viseaza cate unu o prostie,iar altii o pun in practica.Risipa de bani si prostie omeneasca,din partea autoritatilor buzoiene.

  • Tereaca, nu știu de la cine pornesc minciunile astea, dar asta le întrece pe toate. Ăsta e marele lac datorită căruia va scădea temperatura în zonă? Nu crezi că ar trebui să ceri niște explicații constructorului și primăriei? Sau tu faci campanie electorală în loc de jurnalism? Pentru că asta e. Vin cu minciuni, fraierii cred și rezultatele le vedem cu toții. La fel a fost și cu cablurile îngropate de pe Transilvaniei.

  • Niciodata nu e prea tarziu pentru o copilarie fericita.

  • Presimt ca se lasa cu uraturi de bine. Eu asta intentionez.

  • Și parcul unde este?
    Acea parcare și copaceii sa însemne ca este un parc!?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.