Toma îi invită pe buzoieni la Primărie. Iată scopul și ziua întâlnirii

Buzoienii interesați de soarta Buzăului, de prezentul și, mai ales, de viitorul acestui oraș sunt invitați miercuri, 14 februarie, la Primăria Buzău.

Conducerea municipalității și, în special, primarul C-tin Toma îi roagă pe buzoieni să participe pentru a-și exprima opinia referitoare la dezvoltarea orașului.

Edilul șef împreună cu nou înființatul Consiliu de Dezvoltare a Municipiului urmăresc să realizeze un document prin care să se stabilească prioritățile orașului pentru următorii 12 ani (2018-2030).

De aceea se organizează în premieră la Buzău această dezbatere publică în care cetățenii pot aduce în discuție propriile idei și propuneri.

Citește și articolul: VIDEO. Drifturi aseară în parcare la XXL. „Erau niște copii”. Iată ce spune poliția, dar și tinerii care se distrează în acest fel

comunicat presa 9 feb
loading...

9 comentarii la „Toma îi invită pe buzoieni la Primărie. Iată scopul și ziua întâlnirii

 • Da, o să vină toți pensionarii și asistații social! Oamenii care au job-uri, familie n-au timp de prostii d-astea!

 • Nu-i nimic. Vor suplini cei din acest consiliu, alesi pe spranceana. Voie buna!

 • Poate ziua și, mai ales ora, nu permit persoanelor active care ies de la muncă la ora 17,18 sau mai târziu să participe , dar consultarea publică este cea mai sănătoasă formă de administrare democratică și eficientă. După dl. Gaby care consideră astfel de consultări publice „prostii” , elvețienii care fac referendumuri on line de consultare publică de zeci de ori pe an în fiecare localitate sunt niște proști incurabili. Și totuși, în afară de cârteli cretine, la altceva mai acătării ne duce capul?

 • Suntem intr-o era tot mai digitalizata. Primarul insusi e activ in acest domeniu si comunica cu buzoienii si asa. Pentru cei ca au tip si mai putina indemanare tehnologica, e buna aceasta intalnire directa. Pentru cei mai activi ar fi util si un chestionar online, asa cum aminteste si domnul din celalalt comentariu.

 • A compara buzoienii cu elvețienii este o forțare nefericită! Într-un oraș eminamente comunist, astfel de evenimente sunt doar din rațiuni electorale! Nivelul educațional( chiar al intelectualității) este foarte jos, iar genul acesta de democrație este nociv! Recunosc că nu am fost în Elveția, dar am vizitat câteva țări europene dezvoltate și nivelul educațional al populației este foarte avansat ceea ce permite astfel de consultări!

 • Prefer să iau legătura prin Face Book cu dl Primar ,pentru că știu din ce am văzut și eu .în ce se transformă astfel de întâlniri ,și ,credeți-mă nu îmi place .

 • Un cetatean cu serviciu si copil mai devreme de ora 17:30 nu poate ajunge. Mai degraba sa poata face si o consultare online. Acolo se poate spune o idee si la ore tarzii in noapte.

 • AS VREA SA IL INVIT EU PE NENEA TOMEL SA STEA CU MINE LA COADA DE LA CASERII
  SI CASERITELE ALEA SE PLIMBA DE LA UNA LA ALTA CU CAFEA IN MANA
  FETELOR 3 LUNI PE ANI SUNT COZI
  FACETI UN MINIM EFORT
  ESTE GREU???CA DOAR SI DIN BANII MEI VA LUATI SALARIUL!
  NU PRICEP UNDE SUNT RESTUL?CA AZI ERAU DOAR 5 CASERITE SI ATATEA BIROURI + CALCULATOARE!NU MI SE PARE CORECT FATA DE CONTRIBUABILII BATRANI (SA STEA LA ASEMENEA COZI)CARE NU STIU SAU NU AU INCREDERE IN ALTE MIJLOACE DE PLATA

 • A fost si prima intalnire. Raportam un succes total. Participantii – invitati alesi pe spranceana. Bravos!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.