Toma îl acuză pe Tescaru că o carotează pe dna Săvulescu, noul director adjunct de la Comp. de Apă. Iată reacții de azi


Buzoienii.ro a anunțat în urmă cu trei zile despre faptul că Simona Săvulescu, consilier personal al primarului Toma, a fost numită director adjunct la Compania de Apă.

Astăzi, primarul l-a acuzat pe Tescaru, directorul general al firmei de apă, că o carotează pe dna Săvulescu:

„Ține ședințele fără ea, nu-i dă nimic de lucru. Pur și simplu, refuză să lucreze cu ea. Foarte probabil le-a cerut acest lucru și celorlalți angajați. Să nu-i dea niciun document, să nu ofere relații. Nu-i deloc în regulă, dna Săvulescu e foarte bine pregătită, ar aduce un mare plus Companiei de Apă. Dânsa ar putea aplica sistemul Kaizen, pentru care și-a luat acreditare chiar în Japona, și la Compania de Apă. În timp s-ar putea face reduceri de la personal, de la cei 800 de angajați de acum, s-ar putea reduce prețul apei, îmbunătăți calitatea. Dar domnul Tescaru probabil că nu-i interesat de acest lucru și se bazează pe faptul că are monopol la Buzău și pune ce preț vrea el ca să poată țină pe salarii mari toată liota de angajați care taie frunze la câini”, a spus azi Toma în conferință de presă.

Spusele primarului au fost confirmate de Simona Săvulescu:

„Dacă cer un document, mi se răspunde amabil, „da, cum să nu”. Dar, după aceea nu se întâmplă nimic. Practic, nu primesc acel document”.

Toma a anunțat că așteaptă înființarea noului Consiliu de Administrație – luni sau marți – când va pune pe tapet și această problemă.

Până la această oră, Ionel Tescaru și Comp. de apă n-au emis un punct de vedere referitor la reclamația primarului.


Citește și articolul: Iată de la ce-a pornit sfada. Subiect important. Toma s-a enervat mai rău, Barbu s-a retras. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Toma îl acuză pe Tescaru că o carotează pe dna Săvulescu, noul director adjunct de la Comp. de Apă. Iată reacții de azi

 • Asa e la stat, nu e ca la privat unde ameninta angajatii ca ii da afara imediat daca nu executa imediat ce spune s ca asteapta 100 la poarta sa ii ia locul pe salariul minim.
  Sa obisnuit cu sclavia din privat de unde a stors milioane de euro pe spatele unor oameni tinuti in foame si crede ca asa e normal sa fie, are impresia ca s-a nascut cu stea in frunte si ca restul trebuie sa fie sclavii lor.
  In plus la stat dureaza mai mult pana ajunge un document din biroul 1 in biroul 2… e birocratie.

  Răspunde
 • Pe zi ce trece Toma isi da arama pe fata. Habar nu aveti ce ruina cu toate strazile asfaltate o sa ajunga Buzau.

  Răspunde
 • ce vocabular e asta Dom Tereaca , O CAROTEAZA ????

  Răspunde
 • Specialista in kaizere,cat a fost in primărie,se ocupa de condica si întreba pe cine întâlnea pe holuri,cine e si unde merge,ca să se justifice in fata lui Toma. Ce dracu,ne aburește cu Japonia ca noi nici nu ne-am nascut ,pentru aia!
  Si la comp.de apa,in afara de salariu…ce habar are?

  Răspunde
 • Aș vrea să știu și eu în fața cărei autorități trebuie să răspundă dl Tescaru ,pentru că nu am impresia că trăim într-un sat fără câini .Fiecare e răspunzător cuiva pentru acțiunile sale .Și Președintele României .Ce s-ar întâmpla dacă am am face toți treabă cum ne taie capul ? În ce direcție ar mai merge societatea în general ? Am ajunge să ne sfâșiem unii pe alții ? Cum ar răspunde dl dir .Tescaru acestor supoziții ?! I-aș sugera dintr-un clasic în viață „„ciocu mic ….””

  Răspunde
 • Adriane,Toma cum raspunde pentru ce face?
  Are multe procese pierdute!
  Ca se judeca pe banii buzoienilor, e o alta poveste!

  Răspunde
 • Probabil că această Companie de apă ( ruptă din defunctul IJGCL ) este un borcan cu miere și o pâine tare bună de mîncat, căci în jurul ei se tot învârt de ani de zile interese mari : salarii grase, răspundere infimă, muncă mai pe sponci , angajări de neamuri, prieteni, obligații , influență cât cuprinde… Se aude că cine-i angajat p-aici, e un om ” făcut ” pân la pensia ce va fi … frumoasă ! In acest context , greu de spus unde-i cadrul LEGAL și ne-ambiguu , unde-i cîștigul locuitorilor Buzăului , unde-i … hotelul Crâng (!) dar probabil că Noul Cod Penal le va rezolva pe toate , cum … trebuie ! Numai că , o vorbă veche spune că atunci când e vorba de apă, niciodată NU VA FI PACE sub măslini!

  Răspunde
 • As vrea sa le spun buzoienilor si Primarului Toma,sa stea linistiti,fiindca in curand va sosi si „decontul” pentru Tescaru si gasca sa infractionala. Se lucreaza cu spor si „argumente” pentru tragerea la rasoundere a indivizilor. Si ,nu le va fi deloc „usor”,fiindca probele si documentele sunt foarte clare. DURAE LEX,SED LEX !

  Răspunde
 • @Vornicule,lexule!
  Daca ești informat,totul se face pe documente,nu pe vorbe,ambiții sau interese!
  Nenea Toma va avea de dat si explicații pentru ce face!!!

  Răspunde
 • Ca de obicei intrigi si rautati
  Nu stiu
  Este dorinta ta,Tereacă sau a lui Toma???
  De ce nu ne spui ce studii are madam sa fie director adjunct?
  Nici la degetul mic nu-i ajunge fostului Director Cristea!
  Spune si ce salariu are madam
  Ea ar trebui sa lase pliscul mic,sa stea pe teren,ca directorul Cristea
  Sa vb cu oamenii,sa ii cunoasca,sa ii iubeasca sa faca echipă!
  Ea,efectiv este o parvenita!
  Habar nu are,ea este din trupa de la Grup Romet!
  Despre ce vb?Toti vor sa apuce ciolan la Companie???
  Salariile par mari dar nu sunt asa cum minte presa locala platita de noi contribuabilii!
  Tereaca nu mai pune paie pe foc

  Răspunde
 • pentru „Dama de CACA…o: esti natanga,muie….re?Citeste cu atentie : „….probele si DOCUMENTELE sunt foarte clare”. Daca mai vrei un „indiciu”,citste: „tradarile” vin intotdeauna de aproape,de foarte aproape.Fiecare ,pana la urma isi apara „saracia si nevoile si neamul”.Si de ce nu,libertatea.

  Răspunde
 • Cuza VODA , cine crezi tu ca lucreaza l a Comp. de apa ? MAMAIA ????? , nu omule , acolo lucreaza toata gasca lui Tescaru dup[a spusele lui Toma , ADICA GASCA PSD ,si trebuie mult timp sa- i enumar , adica rudele lui Neagu (CONS. JUDETEAN), sotia Vicelui Apostu , fosti SECURISTI , DE CATEVA ZILE MANA DREAPTA A LUI TOMA ADICA SAVULESCU ,. SOTIA AMETITULUI DE IONESCU CARE NICI EL NU MAI STIE LA CATE PARTIDE A FOST , FRATELE LUI CIOLACU DIN PARLAMENT , APROAPE TOTI COPII PRIMARILOR PSD DIN JUDET , PENSIONARI CARE NU AR MAI AVEA CE CAUTA ACOLO RESPECTIV CUCU LUMINITA , DEJA AM OBOST SA-I MAI ENUMAR SI SUNT MULTI . DECI GASCA LUI TESCARU E GASCA PSD .EEEEEEEE DIN CARE FACE PARTE SI TOMA ,DESPRE CE VORBIM SAU DESPRE CE VORBSTE TOMA .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.