Toma: „Îmi cer scuze în fața buzoienilor”. Iată de ce!

În mesajul săptămânal adresat buzoienilor, primarul C-tin Toma și-a cerut scuze locuitorilor municipiului:

„Țin să-mi cer scuze buzoienilor pentru două motive. Recunosc, s-a început târziu atât operațiunea de peticire a gropilor din carosabil, cât și amenajarea spațiilor verzi. Am și un motiv, sper ca buzoienii să-l înțeleagă. Am încercat să obțin un preț cât mai mic pe care să-l plătească primăria în contul contractelor cu Urbis Serv, dar în condițiile unor lucrări de calitate. Peticirea va continua până vom termina tot orașul. În privința spațiilor verzi, cei de la Urbis mi-au cerut mai mult decât face, cam cu 70%. Au mers pe logica anilor trecuți, crezând că poate ține. Am negociat cu ei și am redus din preț cu 30%”.

Toma a mai anunțat că s-a demarat procedura prin care Primăria Buzău va contracta un expert peisagist, care se va ocupa de înfrumusețarea parcurilor și a spațiilor verzi din oraș. După consultarea acestuia se va lua o decizie și în privința gardurilor vii din muncipiu, primarul pronunțându-se apriori că nu este deloc un fan al acestora.

Un alt lucru important e că municipalitatea ia în calcul ca spațiile verzi dimprejurul blocurilor să fie cedate în folosință gratuită asociațiilor de proprietari pentru îngrijirea lor:

„Va trebui sa gasim si alte solutii, in afara lucratorilor de la Urbis. Avem in vedere inclusiv darea in folosinta gratuita a acestor spatii la asociatiile de proprietari sau la oameni care doresc sa le ingrijeasca. Este foarte dificil sa cheltui ca Primarie o multime de bani si spatiul verde sa arate in permanenta neingrijit. Voi propune o noua viziune asupra a ceea ce inseamna spatii verzi si intretinerea acestora in orasul nostru”.

Auraș Tereacă

  

loading...

3 comentarii la „Toma: „Îmi cer scuze în fața buzoienilor”. Iată de ce!

  • Fara nici o rautate, cred ca d-l primar ar trebui sa-si ceara scuze fata de buzoieni si pentru bulversarea pe care a creat-o in legatura cu desfiintarea RAM Buzau ! Oamenii sunt debusolati, datorita declaratiilor pe care le-a facut d-l primar in aceasta problema !

    Răspunde
  • Fără nici o răutate și cu toată bunătatea îi zic anonimului de mai jos să ne cerem scuze trăgându-ne palme în oglindă și punându-ne câte 20 de pumni de cenușă în cap, câte unul pentru fiecare an în care l-am lăsat pe Îmbuibeală să prade orașul până l-a adus în pragul falimentului total cu RAM, cu Urbis, cu Transbuz, Sere, cu Piețe, cu tot. Oricine venea, aceleași societăți în paragină găsea. Pline de datorii, pline de ageamii, de chiulangii, suprapopulate cu tot felul de clienți, rubedenii și căpușe.

    Răspunde
  • D-le primar, daca din punctul de vedere al spatiilor verzi sunt oarecum de acord cu dumneavoastra, in ceea ce priveste „marea carpeala” a asfaltului din Buzau va rog sa-mi permiteti sa nu fiu de acord cu dumneavoastra nici macar cu 1%. Se prea poate sa nu circulati cu masina prin oras. Daca ceea ce s-a facut pana acum se cheama plombare…din suflet va invit cu masina d-voastra pe strazile asa-zis plombate sa le vedeti in ce stare jalnica sunt. TOTUL, dar absolut totul s-a facut in bataie de joc. Iesiti pe teren d-le primar sa vedeti. Nu mai lasati consilierii sa va faca treaba. Cu respect…un buzoian suparat pe „marea” asfaltare atat de promisa!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.