Toma: „În 2012, nu l-am votat pe Boșcodeală, ci pe Paul Negoiță”. Iată mesajul transmis azi de primar către preotul din Micro XIV

 


Primarul C-tin Toma n-a rămas dator preotului Paul Negoiță.

După ce vineri Paul Negoiță a postat un text pe facebook în care spunea că „Toma merită o bilă albă” și că „după decenii de stagnare sunt premisele unei evoluții favorabile”, astăzi primarul i-a întors cuvintele încurajatoare.

Toma a spus că în 2012 n-a votat cu Boșcodeală, ci cu Negoiță și că dacă acesta ar fi ajuns primar lucrurile ar fi mers cel puțin ca până acum.

Cuvant pentru preotul Paul Negoita

Apreciez in mod deosebit mesajul dumneavoastra privind evolutia actuala a orasului nostru, pentru ca vine de la un om care reprezinta o referinta importanta pentru toti buzoienii. Sunt convins ca daca in 2012 ati fi castigat alegerile pentru functia de primar lucrurile ar fi mers cel putin ca acum!
Sunt multe obstacole, am unele indoieli cand iau decizii, mai fac si greseli, dar cu multa munca si cu sprijinul oamenilor ca dumneavoastra rezultatele pot fi fara limite!
V-am votat in 2012, sparand ca Buzaul sa devina un oras normal si frumos!
Va multumesc din tot sufletul pentru atitudine!

Dar iată și mesajul lui Paul Negoiță de vineri:

De bine! Am fost critic si voi mai fi. Critica este o forma de respect a unor principii. Atunci cand ceea ce critici cu temei isi schimba fata, desigur, nu poti nega realitatea. Ba simti imboldul de a o afirma fara rezerva. Autoritatile locale buzoine merita o bila alba. Nu pentru asfaltul pus. Tine de fisa postului. Ci pentru forta de a porni anumite motoare si de a le regla tempoul. Am vazut oameni si institutii care sunt vii. In trecut, atunci cand criticam mi se reprosa ca am scopuri electorale. In realitate, doream sa vad un oras cu potential uman extraodinar, cu antreprenori valorosi, cu multi oameni demni, traind civilizat si cu speranta. Ma bucur sa constat ca exista miscare si sens astazi. Sigur, nu este totul perfect. Insa curajul actiunii nu poate fi inhibat de teama greselilor. Cand exista viziune si vointa greselile inerente sunt usor de depasit. Deci sunt premisele unei evolutii favorabile, dupa decenii de stagnare. Trebuie sa ajunga si Buzaul la importanta pe care o merita!! Ferice de cei care vor reusi sa-l duca acolo!!!

În 2012, C-tin Boșcodeală (PSD) a câștigat alegerile cu aproape 50%, în timp ce independentul Paul Negoiță, susținut de PDL, a obținut 30% din sufragii.

Negoiță a avut atunci dezavantajul de a se fi înscris târziu în campania electorală, iar Boșcodeală atuul de a fi fost susținut de colosul de atunci – USL. Din păcate pentru buzoieni, hărțuit de procurorii DNA Ploiești, Boșcodeală a avut un mandat modest ca realizări și terminat înainte de termen..

Citește și articolul: Exclusiv! Iată cum le-a răspuns azi Boșcodeală celor care-l acuză că nu a fost un bun primar!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma: „În 2012, nu l-am votat pe Boșcodeală, ci pe Paul Negoiță”. Iată mesajul transmis azi de primar către preotul din Micro XIV

  • Dle Boșcodeală ,v-am ales de multe ori să știți ,însă felul în care v-ați purtat cu mine și cu buzoieni în ultimile două mandate, perioadă în care i-ați umilit în nenumărate rânduri m-a făcut să-mi schimb impresia radical .Nu știu dacă știți ,eu am fost la dvostră în două rânduri ,atunci când am fost atacat de câini .Mai știți ce mi-ați răspuns atunci ,dvoastră sau nu știu cine pentru că nu cred că ați citit reclamațiile mele personal ? Vă reamintesc eu .Să adunăm noi câinii dintre blocuri ,pentru că aveți unde să-i strângeți „„„Ăștia erau defapt oamenii pe care i-am ales în fruntea urbei .Sper ca dl Toma să fie mai inspirat .

  • Toma + Negoiță = love!!!
    Te doare capu’ de ăștia!

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.