Toma: „În ’96, Partal mi-a propus mie să candidez!”

„Cum ar fi fost ?” S-a întrebat Toma, dar ne putem întreba și noi, buzoienii.

Aseară, la Campus Tv, primarul Toma a făcut o dezvăluire interesantă:

„În 1996, eram deja cunoscut în Buzău și în țară. Afacerile îmi mergeau foarte bine, începusem și cu acele acvatoare. Apucasem să cumpăr și Metalurgica. Apărusem și în revista Capital, pe prima pagină, primisem premiul de „cel mai tânăr și dinamic om de afaceri”. Atunci, în 1996, regretatul Petre Partal mi-a propus să candidez la Primăria Buzău, familia lui trăiește, poate confirma. L-am refuzat, eram prea încântat de ce făceam atunci. Domnul Partal, deputat, un om foarte deștept, a mers apoi la Boșcodeală și i-a propus lui. Boșcodeală l-a învins apoi în alegeri pe Viorel Constantinescu. Nu regret alegerea făcută atunci, dar mă gândesc cum ar fi fost să fiu primar din 1996 ? Oare aș fi putut să fac mai multe, cât aș fi rezistat în funcție, unde ar fi fost Buzăul acum ?”


C-tin Boșcodeală a fost primar 20 de ani, cinci mandate, din 1996 până în 2016. Dacă la început a fost privit cu entuziasm, ulterior a dezamăgit, orașul Buzău rămânând încremenit în trecut, în urma altor orașe similare.

C-tin Toma e acum la al treilea mandat și în fața unor investiții majore: universitatate tehnică la Buzău + spital municipal + centură de Est (Orbital) + Aquaparc + nou pod spre cartierul Mihai Viteazu, nou bazin olimpic etc.

Dacă va reuși să ducă aceste proiecte la sfârșit va intra în istorie ca unul dintre cei mai buni primari din istoria orașului.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Toma: „În ’96, Partal mi-a propus mie să candidez!”

 • Toma pare a fi în faza extemporalelor dinaintea unui examen important. Probabil este meditat pentru o ligă superioară.

  Răspunde
 • A ”cedat” in 2000, s-a ales senator PSD. Buzaul de atunci primeste numai bine, ca sa nu ne mai intrebam retoric cum ar fi fost daca…

  Răspunde
 • Cred că Dl. Constantin Toma are toate șansele să-și facă statuie precum mai vechiul Nicu Constantinescu – al cărui chip este singularizat undeva, în fața școlii nr. 1 ! Acum, în contextul acestor alegeri cu bătaie lungă , ambiția noului-vechiului primar are câmp liber pentru a-și realiza proiectele electorale încă 2-3 mandate … Succes !

  Răspunde
 • Cum ar fi fost dacă:
  1. În anii ’90 MS Regele Mihai nu era întors de la aeroport de către „noi muncim,nu gândim” în frunte cu reprezentanții lor de seamă, unii aflați și azi în fruntea țării?
  2. Dacă aceiași „noi muncim, nu gândim” nu „găseau mașini de tipărit dolari,arme și dolari la Ion Rațiu și Câmpeanu „?
  3. Dacă nu răsărea soarele și apărea Iliescu?
  Îți spun eu cum ar fi fost Auraș!
  Am fi fost conduși de niște olimpici la matematică și nu de bacalaureate îndoielnice sau doctorate obtinute „la mișto”!
  Nimeni nu spune de ce bucureștenii, care au un grad de inteligentă peste „mătușa Florica de la Cuca Macaii” au votat cum au votat!
  „Țara te vrea prost!”
  O expresie cât istoria unei națiuni!

  Răspunde
 • Dle. Florian , deși n-are aparent nicio legătură cu recentul scrutin local, îmi permit să mai adaug o a patra întrebare la cele 3 puse de Dvs. anterior : CUM AR FI FOST DACA , orașul nostru nu s-ar fi făcut de râs – singurul din țară! – atunci unii concetățeni au aruncat cu ouă crude ( clocite ) în politicianul Ion Rațiu – aflat la prima și singura vizită în Buzău ?!!! Rațiu – cel care s-a bătut pentru o autentică democrație… Deși n-am simpatizat PNTCD-ul, totuși, mi-a crăpat obrazul de rușine !

  Răspunde
  • Domnule Cuza Vodă, are legătură cu actualul scrutin local! Și încă una mare! Doar dacă am fi curioși cine sunt acei „unii concetățeni” care au aruncat cu ouă! Îi veți întâlni acum în fruntea țării!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.