Toma: „În caz că va fi rău, ne gândim să amenajăm un cămin din ăsta abandonat”

Fie că ultimele vești despre coronavirus l-au îngrijorat, fie că, prin natura funcției, e obligat să ia măsuri, cert e că azi primarul C-tin Toma a convocat pentru prima dată Comitetul Local pt. Situații de Urgență.

O primă măsură e pregătirea a patru module locuibile pentru a prelua bolnavi/suspecți de coronavirus. Cel mai probabil e vorba de cele de pe str. Depozitului din cartierul Simileasca.

„Acum le pregătim, pe toate patru. Am informat și Prefectura. Pot găzdui, să zicem, opt persoane. Pot rămâne acolo unde sunt sau pot fi mutate unde ni se indică, la UPU sau la Spitalul Gârlași. Asta nu o decidem numai noi”, a anunțat primarul.

Toma a anunțat și că în caz de mai rău, „Doamne ferește, ne gândim să pregătim un cămin din ăsta abandonat pentru așa ceva”.

Din informațiile reporterului buzoienii.ro în oraș nu ar mai fi foste cămine muncitorești care să nu fie locuite. Toate camerele din aceste cămine au fost vândute către chiriași de firmele care au preluat patrimoniul fostelor fabrici și uzine din Buzău.

Vezi mai jos documentul cu primul plan de măsuri împotriva răspândirii coronavirus aprobat azi de Primăria Buzău (CLICK pe săgeată pentru a trece la pagina 2):

masuri-bz

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma: „În caz că va fi rău, ne gândim să amenajăm un cămin din ăsta abandonat”

  • Domnule Toma, daca tot ai de gand sa le amenajezi adaposturi pentru „italienii”astia inconstienti care au revenit in tara pentru a imbolnavi oamenii nevinovati, va recomand sa faceti aceste amenajari in locuri cat mai izolate si departe de comunitate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.