Toma: „În MAI va fi gata!”

Creșterea temperaturii din termometre a crescut și ritmul lucrărilor din Piața Dacia.

Azi s-a turnat placa de beton pe o porțiune însemnată a platoului Dacia (vezi foto mai jos de la începutul respectiv sfârșitul programului de lucru):

Ora 08.00
ora 16.00

Și mâine va fi zi plină, se va turna beton pe o altă porțiune însemnată a platoului Dacia.

Primar C-tin Toma: „Am fost și eu pe șantierul din Piața Dacia. Mi s-a spus că graficul e făcut pentru a finaliza în luna mai. Nu-i o lucrare ușoară, dimpotrivă, e una migăloasă, sunt multe rețele subterane electrice și de apă. Fântâni arteziene, jocuri de apă, canale… Îmi cer scuze buzoienilor pentru disconfortul din ultimul an, dar la final va ieși ceva frumos. Ar fi fost păcat să avem această posibilitate de renovare cu fonduri europene și să nu fi făcut nimic”În ultimele zile pe șantier a fost prezent cel mai mare număr de muncitori de la începerea lucrării.

Dacă firma care și-a asumat lucrarea prin licitație va reuși să-și păstreze muncitorii atunci termenul anunțat recent, sfârșitul lunii mai, ar putea să fie respectat.

UPDATE

Activitate intensă pe șantier și vineri dimineață. A început operațiunea de turnare a plăcii de beton pe o altă suprafață însemnată.

Lucrările pot fi urmărite în timp real AICI.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Toma: „În MAI va fi gata!”

 • „Era pacat de fonduri (si) sa nu se faca ceva frumos!”
  Asta ar trebui scris sub tabloul cu portretul dlui primar Ctin Toma, asezat langa predecesori, candva.
  La Buzau administratia se efectueaza pe baza de catalog. Cineva ia catalogul cu fonduri europene, Necherman, si, precum in spionaj, facand inginierie inversa, se afla cam si care-ar fi proiectele finantabile. E, nu e nevoie, irelevant, pentru ca „e pacat de…”. O alta cale ar fi si identificarea problemelor, ierarhizarea lor si apoi gandirea unui plan/proiect care sa incorporeze solutia nevoii noastre, cu fonduri europene. Bine, nimeni nu e absurd, nu cerem celor din primarie sa gandeasca pe baza de rationamente simple, dar totusi, macar UN PROIECT cu fonduri de ne frigea si noua buza si nu a fost xerocopiat, in toata perioada asta, nu s-a reusit?!?
  Hei, e bine ca nu e pacat ca nu s-au pierdut fonduri pentru un proiect de genul hai sa facem ca sa fie. Ce Doamne iarta-ma sa faci pe platforma aia betonata, ca cetatean, ori turist probabil ratacit, vom afla in curand, in mai cica. Va fi Sale Out la tigai si „rochi de seara”, ca de ce te-ai duce tu patron de restaurant/pub/cafenea/birt/discoteca/shaormerie intr-o zona neturistica si pietonala – un fel de ulita principala dintr-un sat de camp, daca nimeni din primarie nu a gasit sa copieze si cum sa faci atractiva economic o zona?
  Va fi o mare kkstoare pentru porumbei si gugustiuci, ceva frumos!

  Răspunde
 • Ohoo, cât mai e până în luna mai ?

  Mâine, poimâine vine și dubita cu ghivecele de flori, dubita cu câteva bănci, ce sa mai, Iazul Morilor reloaded, știm, am mai trecut prin asta…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.