Toma, în mare formă. Pesediștii au împărțit azi lalele și mărțișoare

Pesediștii buzoieni din organizația municipală, în frunte cu primarul Toma, au împărțit azi prin centrul și cartierele Buzăului lalele și mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele orașului.

La acțiune au participat deputații Laurențiu Țepeluș și Romeo Lungu, subprefectul Constantin Cristea, cei doi viceprimari, Oana Matache și Ionuț Apostu și mai mulți membri de la organizația de tineret.

Alaiul pesedist a colindat centrul Buzăului (Piața Centrală, Cuza Vodă, Piața de Mărfuri Industriale), dar și cartierele Unirii, Dorobanți și Micro XIV.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Toma, în mare formă. Pesediștii au împărțit azi lalele și mărțișoare

 • Cu o lalea și un mărțișor s-a făcut… primăvară pe șantier.

  Răspunde
  • Uitați-vă bine la lacheii din jurul celor aflați acum în funcții. Cărători de flori, lipitori de afișe, purtători de genți, șoferi etc. Sunt viitorii politicieni. Unul și unul, croiți după chipul de asemănarea actualilor.

   Răspunde
 • ALOOOOO TREBUIAU SA ADUCETI TRANDAFIRI NU LALELE CA TRANDAFIRUL E STEMA PARTIDULUI SAU ORI E MAI EFTINA LALEAUA DECIT TRANDAFIRUL ASA E SI AVETI DREPTATE NUMAI UNUL SI UNU CEI TREI MUSCHETARI TOTI CU UNUL SI TOTI CU CEILALTI URAAAAAA AVETI GRIJA CA VIN ALEGERI LA ANU

  Răspunde
 • Simbolul PSD este trandafirul,asa ca trebuia sa oferiti trandafiri.Dar cum trandafirii sunt scumpi,cheltuiala era prea mare. Dar,nu e nici o problema:la viitoarele alegeri,va oferim si noi ceva din simbolul PSD : TEPII ! Sau mai precis zis,cate o mare TEAPA!

  Răspunde
 • PSD-isti amabili si cu flori.
  Hmmmm….lupul deghizat in…oaie :)))))))

  Răspunde
 • florile oferite au fost din surse personale,”atrase de la colaboratori” ai primariei sau tot din taxe si impozite ?!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.