Toma: „În septembrie veți afla CINE e”

„Da, avem un om de afaceri care va dona orașului Buzău un teren generos pentru a construi aici spitalul municipal și un așezământ pentru bătrâni”, a anunțat primarul Toma la Campus Tv.

Toma: „În septembrie veți afla cine e, vom avea hotărâre de Consiliu Local. Mai sunt și astfel de oameni care se gândesc la binele comunității. Ne va dona terenul cu condiția de a face spital și așezământ pentru bătrâni”

Primarul a anunțat că terenul ce va fi donat este în zona de sud a orașului, în spatele Zonei Industriale.

C-tin Toma:Accesul la spital se va face folosind viitoarea Centură a Orașului Buzău. Avem proiect comun cu Compania Națională de Drumuri să facem această centură a Buzăului, cu acces facil la viitoarea autostradă și la Drumul Expres Buzău – Brăila”.

Inițial municpalitatea alesese ca locație pentru viitorul spital municipal un teren situat la ieșire spre Vernești, vizavi de depozitul fabricii de bere.

Primarul consideră că terenul ce va fi donat e mai potrivit pentru amenajarea unui spital.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Toma: „În septembrie veți afla CINE e”

 • Mare samaritean dom’le !!!

  Apropo, primăria cate contracte publice ii va atribui înainte și ulterior, evident, pe merit respectivului om de afaceri ?

  Se publica sau nu ?!

  Răspunde
 • Nea Tomita, hai sa punem pariu ca faci spitalul asta fix la fel cum ai facut parcarea in Centru, sub parcul de la Sf. Ingeri!
  Multa vorba, multe vise utopice dar in teren nimic altceva decat praf, maidanezi, lipsa de respect si preturi uriase.
  Hai Buzau!

  Răspunde
 • Uau! Vom avea 2 spitale municipale! Unul făcut de la zero și unul prin preluarea spitalului CFR! Primarul își schimbă ideile de 2 ori pe zi?

  Răspunde
 • La iesire spre Vernesti, nu e secret dar abia acum a aflat si edilul bag de seama, e puz de cateva cartiere de case, chiar vis-a-vis de Metro si rond. Chiar nu prea e loc si nici cazul intr-o zona rezidentiala (viitor). Are asa o apetenta la a se umfla-n prapure si sa anunte idei, fara nicio baza initiala, iar apoi sa inventeze scuze si minciuni, ceva de speriat. Tomo, taci, nene! Bine, si Emi e din aceieasi plamadeala facut, si ala anutase blocuri pentru medici, a daramat maternitatea si acum… o sa facem frumos, o sa facem un parc. Bine ca n-a avut incotro si i-au pornit astia aripa noua de la sju bz, ca in baza gagicarilor astora… Si apropo, bietul afacerist generos, daca era terenul ala in Buzaul Nou…

  Răspunde
 • Cam miroase a lehamite deși sunt convins că 100% Primarul actual își va spulbera adversarii în 2024 … Deși se vaită posesorii de garaje dezafectate, locuitorii blocurilor-turn rămași fără ghene, cetățenii cărora le-au fost smulse ( chiar și când n-a fost cazul ) gardurile vii din jurul blocurilor ( excepție Bd. Bălcescu, spre grădinița nr. 4 și vecinătățile ) , cei cărora le-au fost promise rezolvări rezonabile privind parcările, cei care vor fi scoși din casele de ” patrimoniu ” , zeci de trotuare nereabilitate , zgomot, praf, violență nocturnă pe bulevarde, zone scăpate de sub controlul municipalității , manifestări gen ” Cântarea României ” aducătoare de mulțumire populară, voturi etc… – ei bine, cu toate aceste semnale critice cu rol … sanitar, pariez pe victoria actualei echipe PSD cu sprijin național … Măcar de s-ar rezolva (și) în favoarea buzoianului de rând, cel-fără-de-partid dar plătitor conștiincios de taxe și impozite !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.