Toma: „Înainte de a fi pesedist, sunt buzoian! Voi moderniza orașul, chiar dacă unii se opun!”

În ultimele zile, pe fondul disputelor privitoare la Compania de Apă, primarul C-tin Toma a repus pe tapet faptul că nu este susținut, pe cât și-ar dori, de colegii din PSD. Ba, mai mult, că unii dintre ei îi pun piedici.

„Înainte de a fi pesedist, sunt buzoian. Voi moderniza acest oraș, în ciuda unora dintre colegii mei din PSD. Eu nu am ambiții politice, nici nevoie de bani nu am, că am destui. Nu pot fi cumpărat, nu pot fi corupt, vreau să pun liniștit capul pe pernă. De-asta în mandatul meu se va respecta legea la virgulă. Am venit în Primărie decis să modernizez acest oraș. Nu știu dacă voi avea parte de un al doilea mandat, de aceea vreau să fac cât mai multe, în timp cât mai scurt. E posibil să mai fi făcut și mici greșeli, recunosc, dar o să vedeți că Buzăul se va moderniza cu mine primar. Am un pariu cu mine însumi, vreau ca buzoienii să zică la final, da, Toma a fost cu adevărat un primar bun. De-asta stau toată ziua în primărie, vin la șase dimineața și plec, adesea, ultimul”.

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Toma: „Înainte de a fi pesedist, sunt buzoian! Voi moderniza orașul, chiar dacă unii se opun!”

  • Stimate dle Primar ,v-am mai scris și ieri și îmi iau îngăduința de a vă mai spune câte ceva apropo de ceea ce se întâmplă în Primărie .În primul rând mă declar nemulțumit de faptul că deși aveți majoritatea în Consiliu ,deci ar trebui să trageți toți la aceeași căruță , sunt colegi de ai dvoastră care vă trag în jos .Păi noi am votat PSDul la alegeri ,oameni cu același crez și aceeași credință ,cum să nu te pui de acord cu superiorul tău legal ,pe care ai jurat să-l susții în orice privință ,ca să faceți , așa cum a declarat dl Primar ,ordine în Buzău și în județ .Cei care nu vă susțin Dle Toma nu-i mai angajați să facă proiecte să tragă unul în hăis și altul în cea pentru că așa cum ați spus ,sunteți buzoian mai întâi și apoi Primar ,ori concetățenii dvoastră și ai mei și ai multora vă cunosc și vă apreciază foarte mult .Aș da un singur exemplu de importanță națională .Ați făcut primul pas în a pune ordine printre câinii vagabonzi din oraș , lucru pentru care eu vă mulțumesc foarte mult ,și nu numai eu ,ați plombat Bdul Bălcescu ,pentru că era imposibil să treci pe acolo cu bicicleta, chiar periculos ,se face curățenie pe străzi și între blocuri ,avem apă rece și caldă mulțumim lui Dumnezeu și fiindcă veni vorba ,consilierii dvoastrăar trebui să vă susțină țn legătură cu Compania de Apă .Eu am încercat să le spun că vor nu vor ,mandatul acesta vă aparține și este susținut de majoritatea buzoienilor ,deci trebuie să vă urmeze ,cu atât mai mult cu cât ei înșiși sunt convinși de credibilitatea dvoastră.Primăria totuși nu e o joacă de copii .Mulțumesc .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.