Toma încurajează apariția unui nou cartier în Buzău. Iată despre ce zonă este vorba

Un buzoian i-a cerut pe domnuleprimar.ro edilului șef să grăbească formalitățile pentru a se putea construi legal pe terenul dintre râul Buzău și Aleea Sporturilor, în zona din spatele liniei Constam  – Penny Market, ocupată odinioară cu grădinile de zarzavat și legume ale sârbilor.  

La inceputul anului ati promis efectuarea PUZ-ului pentru zona din spatele Penny Market din Brosteni. Ce planuri mai aveti cu aceasta zona? Sunt multe persoane care vor sa construiasca acolo dar sunt impiedicati de acest PUZ inexistent si de lipsa utilitatilor. Lasati, va rog, si alte zone din oras sa se dezvolte. Primaria sa nu mai investeasca doar in cartierul Orizont!

Primarul Toma a informat că se lucrează în acest sens și că municipalitatea a prevăzut 5 miliarde de lei vechi în buget pentru întocmirea documentației.

In acest moment se lucreaza la „ridicarea topo” ! Dupa circa 2 luni cand se va termina aceasta lucrare, se va trece la proiectul PUZ propriu-zis. Am prins deja in buget 500.000 lei pentru finalizare. Această zonă este cât cartierele Dorobanti 1 si Dorobanti 2 la un loc ! Credeti-ma, ca primar am tot interesul sa se mai construiasca echivalentul a 2 cartiere noi in Buzau ! Proiectul „Orizont” este inceput si trebuie finalizat ! Din pacate, birocratia si problemele din trecut creeaza intarzieri ! Dar ma voi lupta sa fie mai bine pentru majoritatea buzoienilor. Vă multumesc !

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma încurajează apariția unui nou cartier în Buzău. Iată despre ce zonă este vorba

 • Buna ziua, Pentru Aleea Veteranilor aveti ceva in plan anul acesta?Nu avem nici-un fel de utilitati si nici drum…Multumesc!!

  Răspunde
 • Buna ziua .Cand aveti de gand sa curatati lacul din Parcul Tineretului?Este ff murdar si e mare pacat !Ce fac cei care primesc ajutor social?

  Răspunde
 • Astea sunt declarații pentru fraierii care pun ”botul”.
  Cât cartierele Dorobanți 1 și 2 ??? ……dacă s-ar face numai blocuri. ( majoritatea sunt proprietari cu suprafețe între 400 și 1500 mp, deci vor fi majoritatea numai cu case, ce bateți câmpii că va fi cât Dorobanți 1 și 2 ?)
  Trebuiesc făcute: PUZ, utilități electricitate, canal, apă, (și gaze- opțional)
  Vor trebui facute inițial drumurile (sunt numai proprietari particulari care vor trebui să fie de acord să cedeze din terenurile proprii) pentru aceste.
  Cât vor dura aceste proceduri fără să luam în calcul ca Primăria Buzău să aibă banii ”la saltea!” pentru aceste lucrări (în cartierul Mihai Viteazul a durat aproape 10 ani pt. reabilitarea utilităților apă și canal).
  Vă așteptăm cu declarații la obiect, cum vor fi facute aceste investiții, din ce bani, câți bani, cum vor fi expropiați proprietarii pentru drumuri și cu cat, și termenele de executare a acestor lucrări.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.