7 comentarii la „Toma: „Înjurați primarul, este cel mai simplu!”

 • Nu trebuie injurat primarul, evident. Mai mult, nu trebuie injurat careva, ca se ajunge si la alte injurii, amenintari, plangeri, poate chiar si batai. Dar, pentru ca Dzeu ne-a dat Fe ca element in natura, apoi si intelepciunea de a-l prelucra sub forma de cui/nit/holtzshurub, e clar ca cineva a fost pe post de calauza pentru acel c/n/h, pana acolo incat roata din angrenajul de 4 manat de om, s-a sfartecat in el. E, noi pe ACEL cineva trebuie sa-l cerem articulat.
  Chestiunea devine sensibila abia atunci cand, de-a lungul timpului tot mergand pe firul cu erori in actul administrativ in sus, se constata faptul indubitabil ca peste toti acesti functionari planeaza Il Comandante. Ca i-a numit, ca i-a ales dintr-un grup, ca i-a sustinut, ca i propus, ca, ca, ca. Deci e practic mai simplu, tehnic si social, sa-l altoim (dar cum?!?), de fiecare data cand ceva merge anapoda pe domeniul public sau privat al uat Buzau, pe domnul nostru primar, domnul Constantin TOMA, nu ca am eu sau altul ceva strict personal cu mnealui.

  Răspunde
 • Înțeleg ca fiind șantier este normal sa pățească trecătorii orice. Apropo, cu aceste autoforante cred ca doreați sa scutiți șoferii de nevoia cumpărării anvelopelor de iarna. Aruncați autoforante pe carosabil și astfel se aleg șoferii cu crampoane la anvelope. Așadar nu mai avem nevoie de anvelope de iarna , avem gratis montaj de crampoane din partea primarului !

  Răspunde
 • …***beep***beep*****!…
  gata,m-am răcorit!…

  Răspunde
 • In normalitate o sa intram dupa alegeri! Abia astept, e prima data cand votez!

  Răspunde
 • Dar de unde nu știe domnul că șurubul ăla nu a fost aruncat de către vre’un alt șofer, pasager sau vreun pieton? Repede, primarul.

  Ce vină are TC de ce li se întâmplă unora?

  Răspunde
 • Oare s-a gandit cineva ca acel forant sa fi fost luat din alta parte si nu neaparat de pe santierul in lucru sau ca ar putea avea acel domn vecini sau cunostinte bune si sa fi fost plantat tocmai pentru a penetra anvelopa daca a avuto cumva parcata cu fata si cineva in mod intentionat a pus acel obiect inclinat in asa fel incat cand da cu spatele sa intepe,ca din ce imi dau seama din poza ar fi o roata de pe spate dreapta!?!?!?

  Răspunde
 • Acum facem teoria conspiratiei surubului aruncat cu intentie…..!!!!!
  Incredibil. Oi. Oi. Oi.

  E un surub pe pamant, in pana mea…., se intampla, nu e nicio uneltire asupra buzoianului, de altfel extrem de civilizat…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.