Toma își întărește echipa din Primărie și din Consiliul Local

E cvasi-oficial, peste șase zile mun. Buzău va avea (după votul consilierilor) un al doilea viceprimar în persoana lui Viorel Ion.

Viorel Ion a trecut zilele trecute de la PSRO (unde a fost ales în 2016) la ALDE și va profita de protocolul încheiat încă din 2016 de PSD și ALDE conform căruia un post de viceprimar la Buzău revine ALDE.

În plus, Viorel Ion a avut pe durata mandatului de consilier local (PSRO) o relație bună cu primarul, astfel că Toma a agreat acum promovarea fostului fotbalist ca viceprimar.

Mai mult, Viorel Ion a fost numit cu câteva săptămâni în urmă și ca director sportiv la SCM Gloria (pe secțiile individuale), iar rolul său în club e de presupus că va crește după retragerea „creierului” Cristi Ceaușel.

Viitoarea ședință va consemna și apariția celei de-a treia doamne în Consiliul Local. Locul demisionarului C-tin Florescu (trecut în tabăra anti-Toma) a fost luat de Oana Gheorghiu (farmacistă, veche membră PSD, fiica juristului Gheorghiu de la DJTS și Gloria Buzău).

De notat că prin trecererea lui Adrian Mocanu de la ALDE la PMP, primarul Toma și-a întărit sprijinul în Consiliul Local. Ceilalți doi consilieri ALDE (Kati Orzea și Aurel Stănculea) ar urma să voteze la rându-le proiectele PSD.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Toma își întărește echipa din Primărie și din Consiliul Local

 • De implementarea proiectelor pe bani europeni nu se mai aude nimic. Centrul, Iazul Morilor, Bdul Unirii, STR. Transilvaniei, partea aII-a, etc nimic?
  Parca incepeau toate in primavara. Corona n-are treaba cu semnarea contractelor, iar fondurile europene nu s-au sistat. Poate le face Viorel Ion. Am mare incredere….

 • Cu Ion Viorel, Adrian Mocanu si Oana Gheorghiu se intareste echipa lui Toma? Ha,ha,ha,ho,ho,ho! Trecerea de la un partid la PSD nu se cheama decat ….”drumul hotilor”. Cu totii, sunteti doar “o apa si un pamant”! Cu caricaturile astea de “politicieni”, Toma starneste doar rasul .Pe zi ce trece isi da “arama pe fata”: un PSD-ist !

 • Omul potrivit la locul potrivit, nu prea functioneaza la noi! Ca şi sportiv şi- a făcut datoria şi arătat competenta! Însă acest lucru nu are nimic de-a face nici cu fumul de la grătarele de mici de la terasele lipite de un stadion sportiv şi nici cu viceprimarul din politică! Îmi pare rău pt.el dar….i-a fost găsit un serviciu, nimic mai mult!

 • E bun! De acum vom vedea cum se suteaza obligatiile, cum se paseaza sarcinile si cum se da gol fondurilor…

 • Protocolul ALDE PSD pentru numirea in functii NU MAI EXISTA DIN IANUARIE ,,22 ian. 2020 – decizia de denunțare unilaterală a Protocolului de constituire a Coaliției de Guvernare pentru Dezvoltare și. Democrație P.S.D.-ALDE,,
  Cea mai proasta decizie al acestei administratii, ION VIOREL este egal cu ZERO din punct de vedere administrativ….. ESTE SI A FOST omul LU’ MOCANU. Nu exista apreciere pentru un PENAL ca VIOREL, suspendat doi ani din viața sportivă în dosarul „blaturilor pentru pariuri”

 • Pe bune? De ce avem nevoie de încă un viceprimar? Atâtea luni orașul a funcționat doar cu un viceprimar și nimeni nu i-a simțit lipsa. S-a văzut că se poate cu mai puțini oameni de conducere.
  În administrația locală se poate funcționa foarte bine cu doar jumătate dintre angajați. Totul trebuie informatizat, nemaiavând astfel nevoie de atâția oameni. Economia făcută astfel ar putea fi direcționată către infrastructură, către educație, către sănătate, către protecția mediului.

 • TOMA a făcut mai multe alegeri neinspirate în privinţa nominalizării consilierilor săi, lăsându-se impresionat ca un naiv că profesia / funcţia frumoasă sau afişajul măreţ cu care se prezintă aceştia, combinate cu multă-multă linguşeală strategică din partea lor, sunt reţeta creării unui eficient aparat administrativ al muncipiului Buzău. NU, NU ASTA CONTEAZĂ.
  Ca să avem un aparat administrativ EFICIENT al Buzăului, CONTEAZĂ experienţa omului în administraţie, în primul rând, precum şi nivelul la care se implică, cât de activ, cât de vocal şi cât de productiv este în acea funcţie administrativă (aspecte care se văd cel mai bine în cazul consilierilor IONUŢ APOSTU, ION BARBU, BEBE IONESCU, GH. VASILE, VIOREL ION, SILVIU ROŞIORU, chiar dacă cei din urmă sunt în opoziţie şi vin deseori cu critici, tocmai asta e virtutea democraţiei).
  Nu mă interesează pe mine, cetăţeanul cu capul pe umeri, că Murguleţ a fost prezent în nu ştiu ce teatre de operaţii, că nu ştiu ce mari isprăvi milităreşti o fi făcut pe acolo, dacă în şedinţele de administraţie ale Consiliului nu i se aude gura. Înseamnă că nu se pricepe la administraţie şi mai bine ar sta acasă să-şi mănânce pensia de militar.
  Nu mă interesează nici că Ţepeluş e nu ştiu ce mare deşteptăciune de profesor şi director la colegiu de renume, nici cât de talentat este el în a se gudura pe lângă Toma şi Ciolacu (la fel cum a fost şi pe lângă Boşcodeală, ca să-i amintim şi idolatria veche), dacă în şedinţele de consiliu nu i se aude gura. Înseamnă că nu se pricepe la administraţie şi mai bine ar rămâne doar la catedră, unde îi e şi locul, şi după cum e şi normal şi moral.
  Mă interesează să văd în acel consiliu OAMENI DIN POPOR (cu experienţă şi pricepere) care, chiar dacă nu au studiile lui Ţepeluş, în treburile de administraţie sunt de o mie de ori mai eficienţi ca Ţepeluş. CONSILIERI DIN POPOR care înţeleg şi ştiu cel mai bine cum să servească şi să răspundă nevoilor poporului, ale buzoienilor în cazul nostru.
  Un astfel de om din popor este şi VIOREL ION, o legendă a Gloriei, căruia îi dorim mult succes şi ca viceprimar !

 • Incredibil.
  Blatistul care a facut sa dispara clubul Gloria Buzau a ajuns director sportiv la SCM Gloria Buzau.
  Bah, treziti-va!!!!
  Viorel nu este capabil de pentru aceste functii.

 • Încet încet revenim la normal. Se va distruge din nou sportul Buzoian cu acest Blatist!!!

 • Cum sa-l pui pe Ion Viorel viceprimar! Cata scoala are facuta la zi?

 • @ Costi Maris, nu şcoala cât mai multă ,,făcută la zi” contează aici. Membrii CLM-ului trebuie să fie reprezentanţi ai buzoienimii de rând, majoritare, ai oamenilor simpli. La fel ca ei, tot oameni simpli, dar PRICEPUŢI în treburile administrative.
  Un VIOREL ION, cu şcoală mai puţină, aşa cum îl vezi tu, măcar are habar şi experienţă în unele chestiuni administrative (cel puţin în cele ce privesc sportul buzoian), spre deosebire de alţi consilieri, pretinşii ,,mari educaţi” ai lui peşte, încrezuţii şi piloşii lui Toma, care freacă menta de pomană în CLM-ul ăla.

 • Comentariile unora trebuie să le dea de gândit doctorilor care susțin că noul virus atacă plămânii. La ei se vede clar că atacă mai mult creierașul și psihicul…Cei ce cred că Lumea post covid va arăta mai bine, vor fi f. dezamăgiți. Respectivii nu par să aibă leac.

 • Cand aud de traseism politic in scop de CIOLAN, cand aud de blatisti sau penali (condamnarea cu suspendare este tot fapta penala) in functii publice, ma apuca dorul de duca pe alte meleaguri unde politica este interzisa! Chiar, or fi existand asemenea locuri ?!? D-le Toma, de data asta ati gresit! Omul din greseli invata, dar cel mai bine ar fi sa invete din greselile altora si aici aveti exemplul cel mai recent cu seful PSD care a permis adoptarea in mod tacit a unei legi antiromanesti in camera deputatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.