Toma l-a desființat pe Neder. Iată acuzele și reproșurile primarului

Relație compromisă între C-tin Toma și Andrei Neder.

Primarul s-a supărat rău pe viceprimar, după ce membrul ALDE ar fi spus „o mulțime de minciuni și prostii la tv, prin care s-a autoexclus din grupul celor care lucrează în Primăria Buzău”.

Toma a decis să-l mute pe Neder în alt birou, mai mic, și să-l lase de ieri fără secretară și mașină de serviciu.

Invitat aseară la Campus TV, primarul a trimis mai multe săgeți înspre membrul ALDE Buzău:

„Nu știu dacă a muncit mai mult de o oră pe zi de când a venit în Primăria Buzău. Și ieri a venit la 11 la serviciu. Mai întâi s-a dus la partid. Iar eu nu mai accept așa ceva. În Primăria Buzău se muncește, nu se pierde vremea”

„Domnul Neder nu s-a remarcat cu nimic, n-a făcut nimic deosebit, n-a venit cu nicio idee bună. Ziceți-mi măcar una vă rog! Dacă mă luăm după el, orașul rămânea în aceeași adormire ca pe vremea lui Boșcodeală. Andrei Neder se laudă acum cu lucruri făcute de alții, la care el n-are niciun merit ”

„I-am dat sarcini, dar nu le-a dus la îndeplinire. Fie nu rezolva deloc problema, fie o tărăgăna. De nu știu câte ori a trebuit să intervin personal, peste el. Să vă dau un exemplu ? Panourile publicitare din oraș”

„I-am preluat jumătate din sarcini eu, jumătate Ionuț Apostu. Vă garantez că se vor rezolva mai bine. De Ionuț sunt mulțumit, nici nu se compară”

„Am văzut că domnul Neder primește des vizita în biroul de la primărie a domnului Bârlă. Probabil că domnul Bârlă, supărat că am desființat mafia maxi taxi din oraș, îl asmute împotriva mea. Domnul Bârlă și acum mai face transport de persoane. Extinderea Trans-Bus în comunele din jur îi afectează probabil afacerile”.

„Decizia de a-l schimba pe domnul Neder din funcția de viceprimar o va lua partidul”

„I-am dat noi însărcinări domnului Neder. Să propună proiecte viabile pentru dezvoltarea orașului. Abia aștept să vină și el, și domnul Adrian Mocanu, cu aceste proiecte, nu doar să critice. Dacă sunt bune le vom aplica”

Andrei Neder a ajuns viceprimar în iunie 2016 pe baza alianței la nivel național dintre PSD și ALDE, deși partidul lui Tăriceanu a obținut doar două mandate de consilier la alegerile locale (din totalul de 23).

În primele luni de la preluarea mandatului i s-a spus „Habarnam” și „Dandy” pentru că deși ajunsese într-o funcție importantă nu fusese măcar preocupat – în anii de dinainte – de problemele orașului.

Și acum face erori mari, iar când se întâmplă la emisiunile tv să primească câte-o întrebare care necesită o cunoaștere temeinică a lucrurilor se bâlbâie sau preia mimetic răspunsul moderatorului (care adesea stăpânește mai bine decât el subiectul!).

Cine-l urmărește cu ceva atenție va sesiza în câteva minute nesiguranța invitatului și chiar impostura.

loading...

2 comentarii la „Toma l-a desființat pe Neder. Iată acuzele și reproșurile primarului

  • Pai ii trebuia masina si sofer sa poată mânca si bea in timpul serviciului pe la restaurantele de lângă scoala 1. Ca doar nu a venit la primărie sa facă ceva in municipiu,a venit sa ia niste bani degeaba si sa aibă o functie ca da bine la divortatele din oras. In rest, numai de bine de dl Neder, doar un alt greiere orez prin primărie.

  • De la revoluție încoace, rar mi-a fost dat să văd atâta incompetență la un funcționar de asemenea rang ! Față de ceilalți foști viceprimari, dânsul a tras în jos eforturile – uneori disperate – ale lui Toma și chiar Apostu… Când apare la televizor, las totul la o parte și mă uit ca la Tom și Jerry ! Incredibil ! Păcat de dânsul că-i un bărbat tânăr și arătos dar și de excelenții săi părinți … Poate ar fi trebuit să nu fie aruncat în groapa cu lei a politichiei buzoiene , dar deh, vedem unde duc aranjamentele ! Sperăm că noi toți vom învăța câte ceva despre lungul nasului, despre competență pe post, despre cine suntem și cine părem a fi … Caragiale n-a murit niciodată !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.