Toma: „La anul vom face 100!”

După programul ambițios de asfaltări din a doua jumătate a acestui an, primarul C-tin Toma a anunțat că ritmul susținut va fi menținut și în 2018.

„Anul viitor vom încerca un program de asfaltare foarte serios: circa 100 de străzi ! Lucrăm deja la o listă de străzi în acest sens”, a anunțat edilul pe domnuleprimar.ro.

Într-un anunț anterior, primarul anunțase lista priorităților:

„Locul I e arvunit deja de Aleea Sporturilor. Va fi prima stradă pe care vom intra anul viitor în martie sau aprilie, imediat ce ne va permite vremea. Pe locul doi în top e Strada Oltului, iar pe trei Strada Veteranilor. Asta pornește din capătul cartierului Micro XIV pe lângă cimitire și ajunge la Șoseaua de Centură. E și ea, ca și strada Bazalt, foarte importantă pentru că unește două căi mari de comunicație”.

Mai nou, lista priorităților a fost completată cu străzile Constituției și Orizontului care fac legătura între strada Transilvaniei și rondul de la Carrefour.

De pe listă nu vor lipsi strada Viitorului, dar nici ansamblul (Narcisei, Crinului, Zefirului) prin care se ajunge mai repede de pe Mioriței (Democrației) până pe Transilvaniei.

Citește și articolul: Din arestul poliției în arest la domiciliu

Anul viitor se vor asfalta și cele 45 de străzi de balast sau pământ și care (după ce au fost cuplate în cinci loturi) au fost scoase la licitație.

Iată lista celor 30 de străzi asfaltate în 2017 la Buzău:

Ciucurete, Ciochinescu, Viilor, Aleea Plopilor, Rahovei, Izvor, Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu, tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii, Sculpturii, Victoriei, Aurorei, Războieni, Speranței, Arieșului, Bistriței, intrarea Trans-Bus, Șoseaua Pogonele, Col. Buzoianu, str. Mică, str. Obor, Str. Al. Marghiloman, str. Bazalt și str. slt. (p.m.) Adrian Vizireanu.

Citește și articolul: Identificat, reținut și probabil arestat preventiv. Consecințe după ce a fugit aseară de la locul accidentului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Toma: „La anul vom face 100!”

 • Pingback:

 • Vad că Pompiliu Stefu nu e pe lista de priorități.De ce?Zici că suntem pe camp!

 • dl primar,analizati daca se poate si soseaua rm-sarat-com murgesti,care este in stare deplorabila si nereparata …..de la infiintare.si noi platim taxe si impozite la zi si nu vrem sa reparam masinile la fiecare luna.va multumesc,in speranta ca veti analiza si aceasta oportunitate de a ne ajuta.

 • Sal pe aleea parang in ce an se va face domnule primar k de 15 ani este cu pietris?

 • Ma asteptam ca Strada Stefu Pompiliu sa fie prima pe lista. De parca nu era suficient cat se stricase din asfalt prin sapaturile necesare inlocuirii tevilor de apa au mai decopertat inca o bucata buna pana la bordura, de parca asteptau vara nu iarna si asa a ajuns o treime din strada necirculabila; nu mai vorbim de denivelarile create transversal pe strada.

 • Pentru personajul care aduce în discuție o sosea pe la Rm. Sărat: Aici e vorba de municipiul Buzău! Toma n-are treabă cu voi! Trageți-l de urechi pe cheliosul ăla de la Consiliul județean!
  Și referitor la Pompiliu Ștefu, nu-i nicio urgență! Oricum e plină de cocalari!

 • Cei de pe Parâng, dacă au așteptat 15 ani să-l aștepte tot pe Boșcodeală să le asfalteze el la paștele cailor, să le mănânce banii cu pițipoancele, până acum de ce au tăcut?

 • Pingback:

 • Domnule Gogu, strada Stefu Pompiliu nu-i locuita de cocalari (1.țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.) si asa de ar fi, nu este strada privata ci este circulata si de „domni” (?) …

 • Pingback:

 • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.