Toma la DNA! Iată cine i-a făcut plângere și pentru ce!

Dezamăgire pentru primarul C-tin Toma.

Într-o emisiune la Campus TV, acesta a anunțat că zilele trecute a mers la DNA pentru a dat explicații după o nouă plângere formulată la adresa sa.

„Doamnă, ce să mai vorbesc acum despre un al doilea mandat. Nu vedeți ce mi se întâmplă ? Cum încearcă ăștia să scape de mine ? Mi se fac plângeri la DNA pe bandă rulantă. Poate, poate, se prinde ceva. Eu știu că sunt nevinovat, am făcut totul corect, în interesul acestui oraș, dar s-a mai întâmplat să fie condamnați și oameni nevinovați. Uite, Mircea Gutău, de la Rm. Vâlcea, a făcut doi ani și jumătate de pușcărie, iar apoi a câștigat la CEDO”, i-a spus Toma, oarecum descumpănit, moderatoarei.

Ultima plângere făcută la DNA împotriva lui Toma este legată de patinoarul de lângă fosta fabrică de lapte.

„Pentru că am închis robinetul scurgerii de bani publici în interesul celor care patronează această afacere mi s-a făcut plângere la DNA. Am fost zilele trecute să dau explicații. Sper că procurorii au înțeles ce le-am spus eu. În mandatul lui Boșcodeală mergeau în fiecare an câte 7 miliarde de lei vechi de la Primărie pentru firma care deținea patinoarul. Eu n-am mai dat acești bani acolo, în schimb am adus patinoar în centrul orașului, în Piața Dacia, cu doar 1,2 miliarde de lei. Anul ăsta, în aceeași bani, am adus unul încă și mai mare. Cei care mi-au făcut plângerea reclamă că de ce am dat bani unui alt patinoar câtă vreme în oraș era deja unul cu care exista o asociere cu Primăria”.

Scurgerea de bani publici de la Primărie către un privat, prin intermediul biletelor gratuite acordate elevilor din oraș, a fost reclamată inclusiv de Curtea de Conturi.

Citește și articolul: Au început lucrările

Inclusiv, fostul primar Boșcodeală a renunțat în ultimul an de mandat la această finanțare, de teamă că afacerea ar fi putut căpăta aspecte penale.

Patinoarul Ice Magic este deținut de omul de afaceri buzoian Gheorghe Chiru.


Citește și articolul: Toma, enervat iar de Bârlă: „Cum poți spune așa minciuni ?”. Iată de la ce s-au luat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma la DNA! Iată cine i-a făcut plângere și pentru ce!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.