Toma: „La o stație s-au spart geamurile, la alta s-au furat!”

„Ce facem, domnule primar, am văzut că o stație de autobuz de pe Bd. Industriilor a fost deja avariată”, a fost interpelat azi primarul Toma de consilierul PNL Buzău, Florin Sangiu.

Răspunsul primarului a produs stupoare în ședința CLM de azi: „Nu una, două! La prima s-au spart geamurile, iar la a doua s-au furat”

Geamuri sparte încă dinainte ca stația să fi fost folosită de călători!
E posibil ca stația să fi fost lovită de un tir/camion
Stație lăsată fără geamuri
Stațiile sunt dotare cu camere de supraveghere, doar că nu au fost încă puse în funcțiune

După astfel de incidente, unii buzoienii, mai pesimiști, vor trage probabil concluzia că la Buzău nu se prea merită să îmbunătățești lucrurile.

Cu un an în urmă, în Crâng, lângă heleșteu, s-au adus bănci și pubele noi, iar într-o dimineață un buzoian aflat la plimbare le-a zărit pe fundul lacului. Pe Aleea Căprioarei, câteva pubele au fost detonate cu petarde. Un lucru comun în Buzău e și distrugerea, de către cei mai mari, a mobilierului de la locurile de joacă pentru copii.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Toma: „La o stație s-au spart geamurile, la alta s-au furat!”

 • Sunt curios, cine sunt acesti oameni care distrug astfel de lucruri civilizate. Va spun eu, sunt acei oameni care nu au nici o treaba cu realitatea, acei oameni care ori au scapat de la un spital de psihiatrie, ori acei oameni care fac cu buna stiinta sa se razbune si ar trebui prinsi si legati de un scaun, pusi intr-o camera goala, fara mancare si apa. Imi cer scuze ca spun astfel de lucruri si daca editorul nu vrea sa imi posteze comentariul, e ok, dar m-a enervat rau chestia asta. Nu e ok ce se intampla. Vrem sa facem un oras ca in afara si avem astfel de specimene in Buzau.

 • Putorile de la Locala nu patruleaza deloc! De asta! Salarii foarte mari date pentru ce? Freaca menta aiurea in sediul ala al lor si raspund doar la apeluri, nu fac preventie deloc.

 • sunt asistatii sociali, care nu merg la servici, au timp … ca masa le este asigurata la cantina. Asta e daca nu-i pune nimeni la munca

 • Nu deranjati bugetarii ! Acum isi fac planuri de vacanta , ca tot le dadura psd-ul tichete de vacanta !

 • Polițiștii locali, pentru a fi triați și împuținați, pentru că nu pot fi dați afară, trebuie pregătiți, fizic și la nivel de cunoștințe lingvistice neaoșe dar și cel puțin față de o limbă internațională. Faptul că unii nu vor fi capabili să sară pârleazul, să facă o deposedare ori încătușare, ori să rupă câteva boabe în engleză nu mai e vina angajatorului iar ei pot fi astfel îndepărtați. Rămâne orașul cu un serviciu decent, care în prezent funcționează precum o casă de ajutor reciproc, ”să iasă și ei la pensie liniștiți cât mai au”. Evident că modificarea începe de la conducere, iar un sistem bun ar fi cel cu stimulente, dar nu de luat, ci de dat: s-a făcut pagubă pe sectorul tău, de două-trei ori, ești stimulat prin tăiere la salariu să patrulezi vigilent și apt.
  Apropo, oraș deschis și nu există o tăbliță cu ceva în altă limbă. Normal, la câți turiști a atras orașul Buzău în ultimii 7 ani, nu este absolut nicio nevoie de așa ceva!!! Bine că am înfrânt Parisul!

 • ATENTIE! Problemele sunt din ce in ce mai grave din cauza educatiei precare a tinerilor primita in familie si mai ales in scoli unde chiar nu se mai face nimic in acest domeniu. Se pot rezolva aceste probleme inclusiv cele din trafic sau alta natura numai daca imaginile de pe camerele instalate vor fi folosite pemtru identificarea si sanctionarea drastica a acestor INFRACTORI!

 • Eu vad lucrurile simplu: astfel de furturi, din zone publice care ar trebui patrulate de POLITIA LOCALA, sa fie imputate acestora din urma. Atunci DE CE ii mai platim ?! Ca sa ce ?!
  Eu NU mai vad politisti locali patruland,…..si nici macar politisti nationali.
  Ceva se intampla, e ciudat rau. Parca i-a inghitit pamantul pe toti. Pare un oras parasit din punctul asta de vedere.
  Alooooooo, dom’ Primar !!!!! Ce se intampla ?!

 • Este primul primar care face din Buzau un oras civilizat asta am observat .Ca sunt ignoranti printre noi se spune ,,padure fara uscaturi …”Si atunci ce doriti?Politie ca in SUA care sa te intinda pe jos si sa ti puna catusele?Nu am vazut nici un cetatean care sa ia atitudine cand vede pe altul aruncand mizerii pe trotuar.Civilizatia suntem noi toti care locuim in acest oras.Nu numai primarul, politistul, salariatul de la RER etc.

 • Prima si cea mai la indemana solutie ar fi implicarea tuturor celor responsabili de ordinea si linistea publica. Pentru ce sunt platiti cu salarii (deloc mici) acești indivizi? Daca sunt inutili atunci sa se renunte la ei. Nu poti sa ai numai drepturi fara sa primesti niciun fel de reponsabilitati.

 • Catalune, nu-i poti imputa unui politist local, care oricum se stie ca nu-si face atributiile conform fisei postului mai ales din cauza pregatirii insuficiente sau precare, pentru ca pur si simplu la intrarea in serviciu nu i-a predat nimeni, sa zicem o statie de autobuz!

 • Dar i-a predat o ZONA, de care raspunde.
  Sa inteleg ca am deranjat cuibusorul de politieni locali ?!

 • Din păcate, temerile multora dintre noi se adeveresc ! Oricât de cârcotaș ai fi, nu poate să nu te doară inima văzând mobilierul urban abia instalat – și deja distrus … Cineva spunea că asemenea fapte antisociale n-a văzut prin Ardeal… Oare acolo nu-s români ? Intrucât la ora actuală Buzăul are în mână toți așii – șefi la Centru, șefi de mare partid, șef la Cameră, ministru, majoritate în CLM etc… – nu văd ce-i mai trebuie actualei Administrații să nu ia cele mai eficiente măsuri de revenire la normalitate. Fiecare din cititorii de mai sus a venit cu câte o opinie pertinentă, alții poate încă nu s-au manifestat , dar ATENTIE, infracțiunile se vor înmulți și doar prezența ” polițiștilor ” zonali precum și amenzile neluate-n seamă nu-s deajuns … Mai devreme sau mai târziu ne va fi teamă să mergem pe stradă chiar și ziua , dar să lași un copil singur… Părerea mea : măsurile DURE sunt necesare ca aerul până nu va fi prea târziu !

 • Rezistenta civila impotriva securistilor care ne conduc!

 • Adica ?!

 • Cataline, nu m-ai deranjat pentru ca nu fac parte din cuibusorul de politicieni locali. Sunt cetatean al acestui oras si incerc sa-mi aduc aportul la rezolvarea problemelor cu care ne confruntam in oras. Are dreptate Cuza VODA, situatia este deja scapata de sub control si daca nu se iau masuri urgente de sanctionare drastica a derapajelor needucatilor vom ajunge rau de tot! Totusi nu-i poti cere unui singur om sa fie in acelasi timp in toata „zona” de responsabilitate. De ce am mai instalat camere de luat vederi daca nimeni nu le foloseste in depistarea celor care isi bat joc de munca si banii tuturor?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.