Toma: „Management defectuos ? Primăria are azi în cont 15 milioane de euro! Când am luat mandatul erau 5 milioane de euro datorii!”

A devenit o obișnuință ca la fiecare ședință de Consiliul Local, primarul Toma să se contreze cu consilierii opoziției, C-tin Ionescu, și, în special Silviu Roșioru. Ultimul l-a acuzat și azi pe primarul Toma de management defectuos.

„Cum să fie management defectuos ? Las modestia la o parte și spun, dimpotrivă unul foarte bun. Știți că azi, când vorbim, Primăria Buzău are în conturi 15 milioane de euro! Când s-a mai întâmplat așa ceva ? Niciodată! Știți ce datorii avea primăria Buzău anul trecut când am preluat mandatul ? 5 milioane de euro! Datorii pe care le-am plătit și, acum, avem 15 milioane de euro. Bani care vor merge prioritar în investiții. Din păcate, încă nu am posibilitatea de a-i investi. Știți că străzile din Buzău nu au carte funciară ? NU am cum să fac proiect pentru asfaltarea străzilor pentru că ele n-au carte funciară. Când ne apucăm să le facem descoperim că părți din ale nu mai sunt domeniu public. Și, de aici, tot felul de probleme. În curând vom lansa licitațiile pentru cele 50 de străzi de pământ din Buzău și pentru intrarea dinspre Ploiești. În acest an vom cumpăra și platforma de management educativ, vom fi cel mai modern oraș din România la acest capitol. Tot în acest an vom face noi locuri de joacă și noi platforme îngropate”, a spus edilul șef.  

loading...

6 comentarii la „Toma: „Management defectuos ? Primăria are azi în cont 15 milioane de euro! Când am luat mandatul erau 5 milioane de euro datorii!”

  • A trecut un an. Adică1/4 din mandat. Oare s-au realizat 1/4 din promisiuni? Timpul e nemilos…..

  • Omul nu mai are nici o logica in declarații.
    Ieri,alaltaieri ca nu face ca nu are bani,azi zice ca ne îngroapă in bani!
    Sa fie de la medicamente?

  • Mă bucur foarte mult pentru realizările dlui Primar Toma pe plan financiar .Se știe că astăzi nu poți să faci un pas dacă nu ai bani ,ori dlui ne-a arătat că muncind serios și în folosul buzoienilor ,a plătit datoria de numai 5 000 000 euro ,lăsată amintire de cel mai primitiv primar pe care l-a avut Buzăul vreodată ,incompetent și în folosul lui în tot ce a făcut și a agonisit 15 000 000 euro pe care dacă știe să-i folosească ,poate propulsa Buzăul .printre primele municipii din țară .Deci se poate .Cu omul potrivit la locul potrivit .Eu îi doresc succes și să fie sigur că orice buzoian cu discernământ ,îl susține.Să meargă tot așa și indiferent ce ar spune unul sau altul dintre cârcotași ,faptele vorbesc .

  • IN CURAND…IN CURAND..vom avea si noi macar cateva strazi in orasul asta in care nu itit clantane dintii in gura cnad treci cu masina???

  • Omida imi pare rau sa-ti spun , medicamentele nu mai au effect ,dar sunt spitale 🙂

  • S au mutat 3 treceri de pietoni in 1 an de mandat ,foarte mult pentru Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.