Toma, mărturisiri despre funcția de primar: „Mă bătea gândul să-mi scriu demisia”

Primarul C-tin Toma a făcut câteva mărturisiri în legătură cu prezența sa la conducerea orașului la ultima emisiune la care a participat la Campus Tv.

„În primele luni de la preluarea mandatului totul mergea prost. Aveam parte de critici la partid, critici în presă, unii dintre angajați îmi erau ostili, mi se puneau tot felul de piedici… Mă bătea serios gândul să renunț. A fost o luptă interioară de idei, din care a prevalat teama de a nu mă face de râs. Ar fi fost rușinos să renunț. Din fericire am depășit momentul, acum e altceva, îmi place ceea ce fac. A contat și contează foarte mult sprijinul oamenilor. Recunosc asta până la lacrimi. Ați văzut că mă emoționez adesea când cetățenii onești ai Buzăului sună în direct pentru a-și arăta aprecierea față de munca pe care o fac”.

Toma s-a arătat recent disponibil și unui al doilea mandat de primar, chiar dacă inițial a spus că nu-l interesează decât unul:

„Mai e mult până la viitoarele alegeri, dar dacă mă întrebați acum, recunosc că mi-ar surâde ideea. Depinde și dacă partidul mă va mai dori. Și dacă până atunci nu voi face vreo prostie și să am probleme cu legea. Vedeți și dvs. că lună de lună, mi se fac plângeri la DNA din partea grupului de interese care a controlat Primăria Buzău până să vin eu. Eu zic că am acționat și voi acționa legal, dar poți să știi. Uneori mai cazi și nevinovat, ei tot încearcă”.

Citește și articolul: O veste ce convine șoferilor, taxatoarelor și călătorilor de pe autobuzele din oraș

Dacă la început, primarul era zilnic de la ora 06.00 la primărie, acum vine, de obicei, cu o oră mai târziu.

„Mi-am făcut timp să citesc și să-mi întrețin sănătatea. La început alergam în zori pe câteva străduțe mai liniștite. Îmi puneam un hanorac, cu o glugă, dar și așa erau unii care mă recunoșteau. Îi auzeam întrebându-se în spatele meu, bă, ăsta nu era primarul ? A trebuit să renunț la alergatul în aer liber, dar mi-am luat o bicicletă, pe care o frec până transpir în fiecare dimineață”.

Referitor la lectură, primarul a precizat că citește legislație, dar și cărți care să-l ajute pentru a reuși un management eficient al orașului Buzău.

Citește și articolul: Locatarii blocurilor din centru trebuie să-și țină respirația. Ce se poate face ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma, mărturisiri despre funcția de primar: „Mă bătea gândul să-mi scriu demisia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.