Toma merge azi în Crâng. Întâlnire la obelisc

Conferință de presă anunțată azi de primarul C-tin Toma în Parcul Crâng.

Primarul le-a dat întâlnire reprezentanților presei locale la obelisc la ora 11.30.

Alături de Toma vor fi prezenți și reprezentanții Direcției Silvice în frunte cu directorul Cornel Pitiș.

Se anunță o replică pe care primarul i-o va da lui Adrian Mocanu, după ce deputatul ALDE a plătit către facebook pentru a putea propaga minciuna că „Toma taie Crângul”.

În realitate, specia ulm – și doar ea – din pădurea Crâng este afectată de o epidemie în urma căreia arborii de ulm sunt omorâți de o ciupercă.

Alburnul ulmilor se usucă, le cade coaja, iar pădurarii pentru a împiedica răspândirea ciupercii recurg la tăierea ulmilor bolnavi/morți.

Prilej pentru Adrian Mocanu și colegii săi din ALDE de a profita de tragedia ulmilor pentru a colporta minciuna că „Toma taie Crângul”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „De 30 de ani e așa”. Iată ce s-a întâmplat în această dimineață. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

4 comentarii la „Toma merge azi în Crâng. Întâlnire la obelisc

  • Pai in locul pomilor taiați,planteaza cineva,ceva?Codrii Vlasiei trebuie intineriti…(teoretic)

  • Specialiștii Romsilva Buzău au precizat că în locul ulmilor bolnavi vor planta alte specii, dar Mălai Mare cu creier mic rostogolește minciuna gogonată că Toma plănuiește construirea de vile în Crâng, crezând că asta îi va aduce voturi și susținere din partea adversarilor primarului, din PSD și din afara lui, în majoritate foști țucălari ai lui Boșcodeală pe care Ardei Umplut îl pregătește, cică, ăentru alegerile locale de la anu și la mulți ani la pârnae!

  • Ii recomand domnului Primar , ca in masura in care problemele de serviciu si timpul ii vor permite, sa mearga cat mai des in locurile si punctele sensibile din oras sau acolo unde ii sunt sesizate probleme ale comunitatii, pentru a dispune masurile necesare,pentru a asculta si a se consulta cu oameni in probleme ce privesc comunitatea, pentru a impulsiona rezolvarea problemelor acolo unde este cazul.Acesta este tipul de PRIMAR pe care il vrem in fruntea comunitatii noastre. Iar noi, cetatenii il vom sprijini cu tot ce putem daca vedem ca este omul si Primarul pe care il dorim.

  • Domnule primar, cum procedati acum cu acea conferinta de presa, sa le explicati buzoienilor despre taierea copacilor, asa ar trebuii sa faceti o conferinta si despre acei comercianti, sa vadeti opiniile oamenilor. Asta daca va intereseaza parerea Buzoienilor. Aratati ca dvs. Cam faceti ce vreti si ati trecut parcul Crang in proprietatea dvs privata nu a primariei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.