Toma, mesaj către tinerii din Buzău: „Curaj, se poate!”

Tânăra din fotografie are doar 32 de ani. Absolventă a unei universități din Anglia, șefă de promoție, s-a întors de doi ani la Buzău. Ieri a fost propusă și votată viceprimar al mun. Buzău.

„Oana Matache trebuie să fie un exemplu pentru tinerii din Buzău. Că se poate și fără pile, doar pe competență. Că poți reuși dacă înveți carte, dacă ești serios, dacă muncești. Fata asta știe trei limbi străine la perfecție. Săptămâna trecută am avut acea întrunire la Buzău cu ambasadorii țărilor din Uniunea Europeană. S-o fi văzut-o pe Oana cât de bine, dezinvolt, s-a descurcat. A fost un spectacol. Cum să nu promovezi un astfel de om!”, a spus Toma.

În foto, primarul Toma, alături de Oana Matache și Ionuț Apostu așteptându-i pe ambasadori

Pe lângă Oana Matache, primarul Toma a promovat în PSD și în Consiliul Local alți 5-6 tineri „care au demonstrat în profesiile lor”.

Un caz special s-a petrecut în această toamnă și la Lopătari. Aici a fost votat primar un tânăr tot de 32 de ani de la USR. Detalii în articolul de mai jos.

loading...

9 comentarii la „Toma, mesaj către tinerii din Buzău: „Curaj, se poate!”

 • Ha, ha! Vezi, ba, Cataline? Si tu n-ai fost in stare sa inveti nici macar limba romana. Iti dai seama ca asta se uita la tine ca la homo erectus (nu rade ca prostu, ca nu ma refer la ce crezi tu!) daca trebuie sa-ti aprobe vreo cerere ceva si vede cum scrii?
  O problema ar fi cu studiile in psihologie. Poate le dau cine stie ce prafuri pe acolo, poate ca mintea umana e prea firava ca sa suporte o asa introspectie si analiza in adancul mecanismelor psihice, ca rar care mai iese normal de acolo. Cand auzi ca o cucoana a intrat cu masina peste lume in vreo statie de tramvai sau a protestat nud prin fata vreunei institutii, invariabil are studii in psihologie. Sper sa nu se supere pe noi la un moment dat si sa incendieze Buzaul cum a facut Nero cu Roma sau cum a facut alta absolventa de psiho cu politistul motociclist incendiat.

 • Şi ţiganii ştiu să vorbească 3 limbi străine în ziua de azi… Unii chiar şi mai multe… Nu e cine ştie ce scofală asta… E suficient şi juma’ de an dacă lucrezi într-o ţară străină, stând numai acolo, între străini, pentru a învăţa limba acelui stat.
  Ceea ce a şi făcut această doamnă (care arată mai mult a copilă) viceprimăriţă… A locuit suficient timp în Anglia şi Germania, de-asta ştie aceste limbi… ,,la perfecţie”.

  În rest, jos pălăria pentru ea ! Deşi are un chip de copilă, pare a fi un om cât se poate de serios, de modest şi de integru… şi cu bun-simţ (o valoare din ce în ce mai rar întâlnită în ziua de azi).
  Cu toate că multă lume se declară surprinsă de nominalizarea ei, până la urmă cred că Toma a făcut o alegere înţeleaptă că a ales-o tocmai pe ea (decât vreo beizadea boşco-dobricistă ori vreun mârlan ţepeluşist, cum ne-a obişnuit PSD–ul până acum, mai bine una ca ea… deci încă un pas bun pe care îl face Toma).

 • Biata femeie nici macar n-a scos doua vorbe ca s-au si gasit diversi ,,cunoscatori” care s-o devoreze.
  Este drept ca nu are nici studiile inalte ale d-nei Turcan, nici inteligenta ei proverbiala, nici nu le-a rezolvat pe toate precum mult apreciata si valoroasa PNL-ista, dar cred ca mai intelept ar fi s-o lasam pe aceasta tanara sa ne arate intai ce poate si apoi s-o masacram.
  Banuiesc ca nici Toma n-o fi ales-o fara sa aiba niste criterii logice si departe de el gandul de a promova o matracuca buna sa-l faca de ras.

 • „Constipatorule”,ori ti s-au „constipat”…..neuronii?De ce crezi ca nu are Toma sa „promoveze o matracuca buna sa-l faca de ras”,cand el oricum se face singur de ras?Oricum,cu „setea” lui de cultura,fii convins ca in curand ,toma o sa dialogheze cu cetatenii in engleza,germana si alte limbi ale pamantului pe care o sa le invete de la tanara specialista.

 • De unde si pana unde fara pile?
  Femeia asta a primit cadou de la primarie un spatiu comercial in plin centru, proaspat renovat si utilat dupa ultimele standarde pe banii primariei ca sa il valorifice firma privata a femeii.
  Chiar are cineva tupeul sa spuna ca a primit acel cadou fara pile?
  In conditiile in care altii stau cu legea in mana pe la usile primariei sa primeasca ce spune legea ca ar trebui sa primeasca iar primaria amana si da din umeri motivand ca nu sunt fonduri, nu sunt locuri, etc in timp ce pentru altii se gasesc imediat pentru ca au pile?

  Iar sotul ei inteleg ca si el a tot fost uns in posturi caldute in companiile de stat detinute de primarie.

  Si e o mare prostie sa spui ca e o realizare mareata sa cunosti limba engleza cand faci parte din generatia tanara care n-a prins nici o zi de comunism, generatie in randul careia e o rusine sa nu cunosti limba engleza in conditiile in care toata viata ti-a fost bagata pe gat aceasta limba engleza, inca de cand invatai sa vorbesti desenele animate destinate copiilor erau in limba engleza.

 • Daca-i ales de toma orice viceprimar este egal cu 0.
  1.praf
  2.nu va avea „drept de veto”
  Vă cam place tineretul…

 • Ii acordam toate sansele noului viceprimar dar va rog domnul jurnalist Tereaca care aveti o relatie f buna cu Primaria Buzau si Compania de Apa sa CONFIRMATI/INFIRMATI DACA SOTUL DOAMNEI MATACHE A FOST ANGAJAT LA COMPANIA DE APA?

 • Da, sotul ei Matache Silviu Mihai a fost angajat la Compania de Apa dupa care a fost avansat la Urbis-Serv SRL.
  Angajarile lui coincid cu miscarile facute de primar de preluare a acestor companii de oamenii lui, la Compania de Apa a fost angajat in momentul in care primarul o impunea acolo pe Savulescu Simona de la ROMET care era consilierul primarului iar la Urbis Serv in momentul in care primarul dorea sa schimbe iar directorul de la Urbis dupa ce se certase cu el.

 • Of , nimic nu-i întâmplător pe lumea asta ! Tot proba timpului va decide…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.