Toma n-a glumit! Cea mai mare investiție din orașul Buzău! 131 de miliarde pentru modernizarea Barierei Ploiești! Iată ce se va face!

Este cu siguranță cea mai importantă investiție din orașul Buzău din ultimii ani, realizată din fonduri proprii. Oricine consultă bugetul municipiul Buzău din 2017 va remarca suma uriașă, 131 de miliarde de lei vechi, alocată pentru modernizarea zonei Bariera Ploiești.

Deci aproape 3 milioane de euro, din totalul de 10 alocați pentru investiții în întreg municipiul Buzău în 2017. Semn că și lucrările ce se vor efectua aici vor fi de mari dimensiuni, dar și de calitate.  L-am auzit de mai multe ori pe primarul Toma vorbind despre acest proiect, dar n-am realizat mărimea lui până la citirea cifrelor din buget.

Se vor realiza trei noi sensuri giratorii. Primul – la intersecția cu șoseaua de centură, al doilea – la fosta fabrică de lapte, unde va apărea un nou magazin Kaufland, iar al treilea la intersecția dintre Podul Drăgăicii cu Bd. 1 Decembrie.  

Se vor îngropa toate cablurile, iluminatul va fi unul modern, cu leduri, iar modernizarea va cuprinde și părți din arterele adiacente Bd. Unirii, Bd. 1 Decembrie și Bd. Mareșal Averescu.

De notat că în 2017, Primăria a alocat și 96 de miliarde de lei vechi, deci aproape 2 milioane de euro, și pentru asfaltarea celor 56 de strazi cu pământ și balast din municipiu. Investiții majore în 2017, în condițiile în care anul trecut, în mandatul lui Boșcodeală doar 1% din buget a fost direcționat spre investiții.  

Dar iată-l pe primarul Toma, prezentând la hartă ce se va întâmpla în zona Bariera Ploiești în 2017. De notat că banii sunt deja în conturile Primăriei.

Auraș Tereacă 

 

loading...

8 comentarii la „Toma n-a glumit! Cea mai mare investiție din orașul Buzău! 131 de miliarde pentru modernizarea Barierei Ploiești! Iată ce se va face!

  • D-l Toma, multe a spus, dar pana in prezent nimic nu s-a realizat, (vezi compania de Apa, Politia Locala, si altele)acum a mai ramas, sa i-a dreptul Pensionarilor sa mai circule gratuit,dupa cum a declarat la Posturile TV locale pentru ca astia sunt mai „slabi” si nu pot sa-l conteste, restul ce vrea sa faca, sunt vorbe ( o sa vedem) !

  • Strazile care trebuiesc asfaltate din oras,nu le asfalteaza!!numai gura e de el

  • Strazile din oras care trebuiesc asfaltate,nu le asfalteaza dl.primar!!! Nimic nu face

  • Oana ești cumva blonda ?

  • Awww! Tăticu, lasa rondurile ca nu e panica aglomerația… Panica e ca ne-am rupt masinile in doua prin oras si o sa mergem ca dupa mort încercând sa evităm „craterele” … Atunci chiar o sa se formeze aglomerație.. . Eu unu m-am săturat de străzi peticite… Pe strada Horticolei, eu nu ii inteleg rostul limitatorului… Ca de 20 la ora , nu ai cum sa treci :))). Tot respectul!

  • Bravo dom primar . Cu domnii Mocanu la puscărie au capusat destul

  • Ca buzoian prin adoptie, nu pot sa nu remarc starea proasta (sub orice critica defapt) a unor strazi foarte circulate din oras. De cand am luat contact cu orasul asta (in 2003), de exemplu Brosteniul (Alea Sporturilor) a ramas o bataie de joc pentru toti soferii care o folosesc zilnic, la fel Marghiloman, parti din Dorobanti si strazile adiacente. Pe Brosteni, in serile de concediu cand ajungem la Buzau, incercam sa arunc civilizat gunoaiele la cos, dar asa ceva nu exista, si le tineam in buzunar sau in mana pana gaseam un tomberon. Microbuzele care circula in oras ar trebui interzise, niste rable lipsite de orice siguranta, de o murdarie adesea respingatoare, cum primesc licenta de a transporta persoane ?

  • Mai tereaca pleaca cu Toma cu tot cu minciunile voastre !!!!!!!!!!!!! ne-am saturat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.