Toma, necruțător în fața frumoasei avocate a polițiștilor locali. „Vă rog să-i angajați pe posturile libere din Primărie!”. „Nici vorbă!”

Avocata polițiștilor locali, Oana Tănăsică, fata nurlie a unei foste judecătoare din Ploiești, i-a cerut azi primarului C-tin Toma, în cadrul confruntării de la Prefectură, să-i angajeze pe polițiștii locali de la pază pe posturile libere din primărie.

„Domnule primar, am citit din presă, că aveți disponibile în primărie 120 de posturi libere. Vă solicit să-i angajați pe aceste posturi pe polițiștii locali. Conform codului muncii aveți obligația, în cazul desființării unui post, de a-i propune angajatului respectiv un alt post în cadrul instituției în caz că acesta este liber. Să știți că dintre cei 265 de polițiști locali care au primit preaviz unii dintre ei au facultate, ba chiar și studii juridice, pentru că am văzut că duceți lipsă de juriști”.

În ciuda cererii domnișoarei avocate, răspunsul lui Toma a fost necruțător:

„Nici vorbă. Pe de o parte că e ilegal ce-mi cereți, suntem obligați de lege să ținem concurs. Pe de alta, eu am nevoie de oameni profesioniști și competenți în primărie. Cu părere de rău, dar niciunul din cei 300 nu se încadrează. Când am avut cozile alea mari la plata impozitelor, am zis, hai s-o fac și p-asta. Să mă folosesc de unii dintre polițiștii locali ca să sar pârleazul. I-am cerut directorului de la Poliția Locală, CV-uri cu toți acești oameni. Niciunul nu m-a convins. E drept că și eu sunt foarte exigent. Iar acum, cum să angajez pe ochi frumoși dintre polițiștii locali, când eu caut profesioniști ?”

Într-o altă declarație, Toma s-a plâns că ar vrea să scape inclusiv de o serie de actuali angajați ai primăriei care nu dau randament, dar că e aproape imposibil să dai afară un angajat angajat la stat.

Auraș Tereacă

 

loading...

4 comentarii la „Toma, necruțător în fața frumoasei avocate a polițiștilor locali. „Vă rog să-i angajați pe posturile libere din Primărie!”. „Nici vorbă!”

 • Cand au fost acesti politisti angajati illegal ? ,atunci cand tot Doamna Georgeta Cristea si-a dat acordul ???? Vorbim de perioada Boscodeala ,sau acum cand tot Georgeta Cristea spune ca sunt ilegali ??? CAND MINTE ???????????????????? atunci sau acum ?????? Speta de proces !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • Domnule ziarist,daca asta ti-a rămas in minte de la o întâlnire oficiala cu o tema sociala,deosebita,lasa-te bre de mâzgălit.
  Du-te nene la coasa,apuca-te de cizmărie…

  Răspunde
 • asa da domnu primar hai termina o data cu ei si hai incepe asfaltarea aia a orasului ca am vagat bani grei in masini si ne am cam saturat

  Răspunde
 • barfa de Buzeu…. atenti la detalii, pierduti in fond

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.