Toma: „Nu mai așteptăm. Sper că în 2-3 săptămâni…”

Anunț așteptat de șoferii din Buzău făcut de primarul C-tin Toma.

E vorba cel mai mare proiect cu fonduri europene atras de Primăria Buzău – 70 de milioane de lei pentru modernizarea Bd. Unirii, str. Transilvaniei și a Aleii Industriilor.

„Sper ca în două, maximum trei săptămâni, CNSC să dea răspunsul la contestația făcută de firma de pe locul doi. Vestea bună e că apoi putem semna imediat contractul cu firma câștigătoare – cea care va face lucrarea. Firma pierzătoare ne mai poate da în judecată încă o dată, la Curtea de Apel Ploiești probabil, dar nu mai așteptăm. Chiar de-ar fi să câștige în justiție, executantul nu va mai putea fi schimbat”, a spus Toma la Campus TV.

Firma desemnată de Primăria Buzău drept câștigătoare a licitației este filiala din România a austriecilor de la Strabag.

Cea clasată pe locul doi e Hidro Salt B92 București – și care e acum la a treia contestație (!) – după ce a mai pierdut anul trecut la CNSC și la Curtea de Apel Ploiești.

El e Deugene Băiculescu, patronul firmei Hidro Salt B92 – din cauza căruia s-a amânat cu 9 luni începerea lucrărilor

În afară de acest proiect de 70 mil. lei, Primăria Buzău mai are pe SEAP alte trei investiții cu fonduri europene (iar alte două vor fi urcate în următoarele două săptămâni).

Pentru detalii – CLICK pe știrea de mai jos.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „Toma: „Nu mai așteptăm. Sper că în 2-3 săptămâni…”

 • Am mai spus-o și-o repet! Proiectele cu finanțare europeană nu se aprobă dacă grosul finanțării nu se întoarce în țările fondatoare UE.
  Puiuțul de securist Deugene se încordează degeaba. Dacă n-ar avea în spate o armată de securiști până acum avea cel puțin trei dosare de urmărire penală deschise pe numele său. Oricât îl împing de la spate securiștii lui, lucrarea va fi executată tot de austrieci. Toma a intuit corect. Probabil și Deugene știe și atunci singura rațiune pentru care se trage de timp este să scadă procentul de susținători ai lui Tomiță. Seamănă izbitor de mult cu modalitatea prin care securiștii au indus starea de lehamite în rândul populației pe vremea lui Ceaușescu dosind în depozitele rezervei de stat toate importurile de alimente.

 • Ar trebui inceput cu Al. Industriilor si Transilvaniei care arata mult mai rau decit Unirii; pe Transilvaniei ar trebui mutate acele depozite din zona Omi din cauza carora apar multe probleme in trafic

 • Nu mai critica te rog vremurile alea bune ca il reactivam pe Leo si abia am scapat de el 🙂

  Ce liniste este, incredibil. Ne contrazicem la modul decent, fara sa ne mai balacarim ca la piata…

 • Da, ar fi demential sa nu inceapa cu Transilvaniei, strada aia este ca dupa bombardament, Unirii este perfecta, au inclus-o ca sa iasa kilometrajul de banda de biciclete, sa arate bine la UE, ca sa aprobe.

  Catalin, iar incepi cu Leo al tau? Iti e dor sau ce-ai?

 • Dor ? Doamne fereste…
  Aia ziceam, e bine, fara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.