Toma: „O idee bună. O vom aplica”

Nouă zile au mai rămas până la evenimentul fotbalistic al anului, Euro 2024.

Eveniment la care, după mulți ani de absență, va participa și echipa națională a României.

Un buzoian i-a propus primarului Toma ca meciurile României să fie proiectate pe ecranul amfiteatrului din Parcul Tineretului.
Propunerea buzoianului a primit răspuns pozitiv din partea primarului:


Până la a susține echipa națională a României la Euro 2024, microbiștii buzoieni trebuie să încurajeze azi pe Metalul Buzău.

Cu victorie azi în Crâng (ora 17.30) la două goluri, Metalul va promova în liga 2, cea mai mare performanță din istoria clubului.

loading...

4 comentarii la „Toma: „O idee bună. O vom aplica”

 • Bună ziua! Din câte îmi aduc aminte această echipă a mai fost in liga secundă. Barajul s a ținut pe stadionul Petrolul din Ploiesti. Tot Buzăul s a dus acolo. Eu m am dus cu tata, eram mici, am strigat până am răgușit, dar am plecat fericiți acasa că ne am calificat. Jucau pe vremea aceea: Ioniță,Vatcu, Mircea Toader, Sorel, Caloianul, Chitu și alții. Echipa a fost înființată de Uzina Mecanica Buzău.Stadionul avea două tribune din lemn iar cea mare era acoperită. Nea Gantz era magazioner și eu îl mai ajutam la făcutul bocacilor cu crema, al mingiilor, înșirăm tricourile pe sarma și câte și mai multe. Intr o noapte tribuna cea mare a luat foc și s a facut scrum. Gantz ,care dormea acolo abia s a salvat. A fost necaz mare atunci pentru buzoieni. A trecut, a apărut Gloria și totul s a schimbat. Izul acela de miros de crema pe bocanci și mingii, de tricouri înmuiate in transpirație și de iubire nebuna pentru acest sport nu l am mai simțit niciodată !

  Răspunde
 • Sa speram ca nu, aia mai lipsea in parcul Tineretului, sa vina huliganii microbisti cu bautura.
  E deajuns ca fac in Tineretului diverse evenimente care atrag si o parte din cetatenii necivilizati si in zilele cu evenimente e bine sa eviti sa te mai duci pe acolo ca colcaie.

  E 2024, toata lumea are TV si cablu dar si Internet, deci au acces la meciuri fara restrictii in propria casa.

  Răspunde
 • Superbe amintiri, Dan multumim!
  Anonim esti „floarea din fotoliu”, care stai cu spirtul langa tine?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.