Toma, o laudă și o critică față de Ciolacu

Declarațiile au fost făcute de primar în interviului pe care i l-a dat lui Ion Cristoiu.

„Tipul ăsta chiar merită. E un tip foarte echilibrat, nu ia decizii pripite, gândește. Și reușește să aleagă oameni buni. Nu spun de mine. E important să-și creeze o echipă pentru că soluția oamenilor locomotivă e fumată. N-a reușit nici Vadim Tudor, nici Dragnea”, a spus Toma.

Toma a recunoscut că îi este îndatorat lui Ciolacu. „M-a ajutat într-un moment greu al vieții. Firmele mele erau în insolvență. Atunci mi-a propus să încerc altceva, să fiu primar”

„Nu știu care-i conjunctura acolo la București, dar, dacă e să-i reproșez ceva e că a prelungit prea mult interimatul la conducerea PSD. Trebuia ori el, ori altcineva, să fi tăiat coada pisicii, în sensul de a avea conducere stabilă. E rău și pentru țară, nu doar pentru PSD”, a spus Toma.

Alegerile în PSD ar fi trebuit să se țină pe 21 martie, dar congresul a fost amânat după instituirea stării de urgență – din cauză de coronavirus.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma, o laudă și o critică față de Ciolacu

  • Da! Domnu Toma-i beton !!! Este cel mai bun ! Nu-i așa domnule Tereacă????

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.