Toma: „O singură firmă le-a câștigat pe toate cinci. Într-o lună se poate apuca de treabă”

După lupte „seculare” care au durat mai bine de opt luni, Primăria Buzău este gata să anunțe oficial câștigătorii licitației pentru asfaltarea ultimelor 43 de străzi de pământ din oraș.

„În fapt, e vorba de o singură firmă, din București, care a câștigat licitațiile pentru toate cele 5 loturi în care au fost grupate cele 43 de străzi. La licitații au participat și firme cu o mai mare notorietate, dar câștigătorul a venit cu cea mai convenabilă ofertă ca preț. S-a angajat să facă lucrarea cu 60% din valoarea estimată de noi. Procedura e pe final acum, rămâne ca firma din București să prezinte documentele doveditoare pentru ceea ce administratorul firmei a declarat pe propria răspundere: dovada că deține utilajele cerute de noi, că nu are datorii la fisc și altele. Dacă totul e ok, săptămâna viitoare semnăm contractul. După o lună, să zicem, de proiectare, asfaltatorul poate intra pe străzi pentru a pregăti stratul suport”, a anunțat primarul C-tin Toma la Focus Tv.

Citește și articolul: Nici BMW-ul, nici Megan-ul nu au asigurare! Iată ce au mai descoperit polițiștii după accidentul de aseară din centru

Promisiunea primarului C-tin Toma că vor fi asfaltate și ultimele 43 de străzi de pământ din Buzău a fost făcută la începutul anului trecut.

Ea n-a putut fi îndeplinită la timp din cauza a ceea ce Toma a numit „o procedură extrem de greoaie și birocratică, în condițiile în care noi aveam deja banii în cont pentru executarea lucrării”.

În afara celor 43 de străzi de pământ, Toma a anunțat că va asfalta încă 57 de străzi,  „astfel încât în 2018, anul Centenarului, să asfaltăm în total la Buzău 100 de străzi”.

Citește și articolul: Plângere a unei buzoience de la bloc: „Miroase îngrozitor. Mă simt umilită în propria casă”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma: „O singură firmă le-a câștigat pe toate cinci. Într-o lună se poate apuca de treabă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.