Toma: „Patroana firmei a decedat, n-a lăsat firma prin testament”

E un anunț bombă, făcut azi de primarul C-tin Toma la Focus TV.

Nu știm deocamdată dacă informația, posibila reziliere a contractului, e una bună sau rea.

C-tin Toma: „E posibil să reziliem contractul cu Fraicom, firma care are contractul din Piața Dacia. Din păcate, patroana acestei firme, dna Enescu, a decedat de cancer. Nu are urmași direcți, nu a lăsat firma prin testament, nu are cine lua decizii în firmă”.

Fotografia a fost făcută anul trecut în decembrie, la semnarea contractului, când dna Enescu nu avea probleme de sănătate

C-tin Toma: „Doamna Enescu are doar o nepoată, cu activitate în zona culturală, nu e interesată de firmă. În două-trei zile hotărâm. Ar exista posibilitatea să fie numit un administrator temporar la firmă, pentru șase luni, doar pentru a finaliza acest proiect. Există pe acest proiect și un asociat minoritar, vom discuta și cu el. Dacă nu găsim o rezolvare convenabilă, vom rezilia”

Rezilierea ar avea o parte negativă, va dura până se va găsi un alt constructor, dar și o parte bună, lucrarea ar fi preluată de o firmă capabilă să finalizeze acest proiect.

Freicom, firmă de apartament, cu zece angajați, n-ar fi trebuit, din start, să primească acest contract.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Toma: „Patroana firmei a decedat, n-a lăsat firma prin testament”

 • Gata. S-a găsit vinovatul. Ce să mai… Comentăm. Oricum, decedata este de vină că a participat la licitație!

  Răspunde
 • Numai în România se poate întâmpla așa ceva, 100% cu complicitatea autorităților de la toate nivelurile!!! Nimic nu este întâmplător !!! Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că domnul Toma nu a știut nimic ce a prestat/prestează aceste firme de 2 lei, probabil avea ceva „obligații” și nu putea refuza rugămintea cuiva!

  Răspunde
 • Pai astea-ti vin de la partid in plic, ce sa alegi la licitatii, nu alegi tu de capul tau

  Răspunde
 • Cred ca ar trebui sa fie finalizate din proiecte, înainte de a începe altele noi. În acest ritm, Buzăul va fi tot un șantier și nu se va finaliza nimic, iar lucrările vor fi de proasta calitate (a se vedea pistele de biciclete și trotuarele de pe Unirii).

  Răspunde
 • acum o luna ati spus in alt articol „După o lungă suferință, provocată de o boală incurabilă, aceasta a decedat în urmă cu aproximativ două săptămâni.”, acum ne spuneti ca la semnarea contractului in decembrie nu avea probleme de sanatate…

  Răspunde
 • Pai daca firma aceasta n-ar fi trebuit din start să primească acest contract, de ce, totuși, l-a primit, domnule Tereacă ?!

  Bine, întrebarea este retorica, știm cu toții, cei documentati, istoria lu’ madam Enescu, și modul în care a câștigat ea sute de contracte cu statul, anchetele DNA, s.a.m.d…

  Răspunde
 • Pai na, treaba cu licitatiile „ie” simpla, participa cine vrea câștiga cine trebuie, licitația este joi dar ea este adjudecata de marti

  Răspunde
 • Asa se intampla cand ne mananca in fund sa schimbam de dragul schimbarii. Acum mai stam un an cu noroiul in mijlocul orasului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.