TOMA: „PLĂTIM DUBLU APA DE PLOAIE! E CONCLUZIA EXPERTULUI ANGAJAT DE PRIMĂRIA BUZĂU”

Scăderea prețului metrului cub de apă, eliminarea plății apei de ploaie, reducerea personalului și a salariilor „nesimțite”. Sunt dezideratele primarului Toma, anunțate încă din timpul campaniei electorale, și pentru care a declanșat  războiul cu managerul Ionel Tescaru. Până acum, niciunul din aceste planuri n-a fost dus la îndeplinire, dar meciul încă se joacă.

Cel mai aproape de izbândă pare a fi Toma în privința apei de ploaie plătită de municipalitate. Vânt din pupa a primit din partea expertului angajat de Primăria Buzău:

„Zilele următoare o să anunț datele studiului comandat de noi unui specialist certificat. Concluzia e că până acum primăria a plătit apa de ploaie după ureche. N-a existat un studiu științific, s-a convenit probabil asupra unei sume convenabile pentru Compania de Apă, cu fosta conducere a primăriei. Din informațiile furnizate de expert, până acum s-a plătit un preț dublu față de cât ar fi trebuit. O să merg în viitoarea ședință a ADI și voi solicita ca de acum să plătim apa de ploaie după noile date. Mă aștept să conteste și acest studiu, să vină iar cu avocații pentru a tergiversa cât se poate scăderea miliardelor care le intră lunar în cont pentru apa de ploaie”. 

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.